Inteligentné hodinky sú čoraz dostupnejšie zariadenia. Výrobcovia dnes dokážu natlačiť do ich drobného tela obrovské množstvo vyspelých technológií a následne ich ponúkať zákazníkom za veľmi výhodné ceny. Pekným príkladom sú vynikajúce Xiaomi Watch S3, ktoré si teraz môžete kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Apple Watch vám oproti tomuto produktu nebudú dávať zmysel.

Xiaomi Watch S3 majú 1,43″ Always-on AMOLED displej s vysokým rozlíšením. Okolo neho nájdete elegantnú oceľovú lunetu, ktorá je dokonca vymeniteľná, takže si pomocou nej viete individualizovať dizajn zariadenia. Samozrejmosťou je odolnosť voči vode v rámci certifikácie 50 M (5 ATM) či plno dôležitých senzorov. Xiaomi Watch S3 majú snímač srdcového tepu, oxymeter, ale aj gyroskop, akcelerometer, GPS či samozrejme krokomer. O konektivitu sa stará buď Wi-Fi, alebo Bluetooth 5.2.

Ako vidíte sami, mnoho z týchto funkcií nemajú ani Apple Watch SE 2. generácie. Napriek tomu sú Xiaomi Watch S3 viac, ako dvojnásobne lacnejšie. Štandardne sa predávajú len za 139 €, čo je vynikajúca cena na vstup do sveta inteligentných hodiniek. Po kliknutí na tento odkaz ich však kúpite za 112,9 €, vďaka čomu ešte čo to ušetríte. A stále nie sme na konci.

Zdroj: YouTUbe / Tech4All (úprava redakcie)

Xiaomi Watch S3 dokážu sledovať váš spánok, vypočítajú počet spálených kalórií pri tréningu, alebo zaznamenajú prejdenú vzdialenosť či vašu rýchlosť. K dispozícii budete mať podporu pre obrovské množstvo rôznych športov a ďalšie funkcie, ktoré budete využívať každý jeden deň. Hodinky Xiaomi Watch S3 sú samozrejme kompatibilné ako s Androidom, tak aj s operačným systémom iOS, vďaka čomu ich môžete používať aj s Apple platformou.

A keď sa dostaneme ku výdrži batérie, zistíme, že výrobca udáva až 15 dní používania hodiniek na jedno nabitie, čo je vynikajúce číslo. Reálne sa pri aktívnom používaní budete síce pohybovať skôr na úrovni piatich dní, no aj to je ďaleko viac, ako vám vedia ponúknuť dvakrát drahšie Apple Watch. Ak vás teda Xiaomi Watch S3 zaujali a chcete elegantné inteligentné hodinky za dobrú cenu, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 112,9 €. Nenechajte si ujsť túto vynikajúcu príležitosť.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Beats Studio Buds + sú po zľave extrémne lacné. Výbavu si požičali z AirPods a potešia kvalitným zvukom
Môže ťa zaujímať
- Reklama -