Od augusta 2024 prichádza mobilný operátor O2 s atraktívnym zlepšením služieb pre svojich zákazníkov, ktorí cestujú do zahraničia. Operátor výrazne navyšuje dáta v roamingových balíkoch pre Zónu 2 a Zónu Ukrajina, pričom zachováva pôvodné ceny.

Takéto kroky sú jasným signálom, že O2 sa snaží prispôsobiť požiadavkám moderných cestovateľov, ktorí dnes už nemôžu fungovať bez stabilného a cenovo dostupného prístupu k dátam aj za hranicami Slovenska. Veď prostredníctvom našich smartfónov nielen komunikujeme, ale aj objavujeme nové miesta.

Aj preto objem dát v balíkoch Svet bez hraníc – v Zóne Svet a v Zóne Ukrajina vzrastie zo súčasných 500 MB až na 3 GB, čo predstavuje šesťnásobný nárast, ktorý nemôže zostať bez povšimnutia.

Navyše, denný dátový balík pre Zónu 2 a Zónu Ukrajina tiež dostane veľkorysú dávku dát – namiesto 50 MB na deň to bude až 500 MB. Toto všetko za rovnakú cenu.

Aby toho nebolo málo, zákazníci majú v balíku Svet bez hraníc volania za 0,2 € / min. a SMS správy za 0,2 €. Takisto môžu využívať až 500 minút volaní zo Slovenska do krajín v Zóne 2.

Tieto zmeny sa automaticky prejavia vo všetkých programoch O2, vrátane O2 Paušál, O2 Junior a digitálneho operátora Radosť. Pre používateľov to znamená viac dát bez nutnosti meniť svoj plán alebo platiť viac, čo je vynikajúci benefit.

Tieto krajiny spadajú do Zóny 2: Albánsko, Aljaška, Andorra, Austrália, Bosna a Hercegovina, Čierna Hora, Čína, Cyprus (severná časť), Egypt, Faerské ostrovy, Filipíny, Grónsko, Havajské ostrovy, Indonézia, Izrael, Juhoafrická republika, Kanada, Katar, Keňa, Kórejská republika, Moldavsko, Nigéria, Nový Zéland, Omán, Panama, Rusko, Saudská Arábia, Singapur, Spojené arabské emiráty, Srbsko, Švajčiarsko, Taiwan, Thajsko, Turecko, USA.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Telekom prichádza s veľkým prekvapením. Spustí mobilné dáta zadarmo na 24 hodín
Môže ťa zaujímať
- Reklama -