Hoci Samsung vnímame ako veľkého konkurenta Apple, v skutočnosti čas od času vyrobí zariadenie, ktoré akoby bolo určené na použitie s iPhonom, iPadom či Macom. Pekným príkladom je aj špičkový 32″ monitor M8, ktorý ponúka solídny obraz, vysoké rozlíšenie a dizajn, ktorý pripomína iMac. Teraz sa dá navyše kúpiť za super cenu, čo by bola škoda nevyužiť.

Samsung M8 monitor ponúka prémiové spracovanie, veľmi tenké rámiky a plno užitočných hardvérových funkcií. V prvom rade vás na ňom poteší vysoké 4K rozlíšenie, vďaka čomu vás nebudú rušiť žiadne pixely, ale aj kvalitná webkamera či výkonné 2.2 kanálové reproduktory, ktoré podporujú Adaptive Sound+. Nebudete teda potrebovať žiadne ďalšie príslušenstvo na to, aby ste si prehrali video alebo napríklad film.

No a cena? Monitor Samsung M8 prišiel na trh minulý rok a predával sa za 819 €, čo je v podstate polovičná cena oproti tomu, čo si Apple pýta za svoj základný 27″ Studio Display. Dnes už je, ale situácia iná a 32″ Monitor Samsung M8 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 494 €. Krásne teda ušetríte a získate zariadenie, ktoré vám vydrží roky.

Samsung M8 monitor vznikol priamo pre zákazníkov Apple 

Mac M8 monitor
Zdroj: YouTube / ThisIsE (úprava redakcie)

Ako to vieme? V prvom rade je to pre jeho elegantný a veľmi dobre spracovaný dizajn, ktorý sa až príliš podobá na produkty z Cupertina. V druhom rade je to preto, že tento monitor podporuje napríklad aj technológiu AirPlay 2. Pomocou nej si viete bezdrôtovo poslať obsah zo svojho iPhonu, iPadu či Macu priamo na 32″ obrazovku – rovnako, ako pri podporovaných televízoroch.

Aby toho nebolo málo, monitor M8 od Samsungu podporuje aj Xbox Game Pass. Ak teda budete mať solídne pripojenie na internet a bezdrôtový ovládač, môžete si na ňom pomocou streamovania pustiť najnovšie konzolové tituly. Nepotrebujete samotnú hernú konzolu, len účet v Xbox Game Pass! To je absolútne geniálne, nakoľko cez deň môžete monitor využívať spolu s Macom na prácu a večer sa na ňom potom trochu zabavíte.

Pokiaľ sa vám teda Samsung M8 monitor s 32″ uhlopriečkou páči, po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať len za 494 €. Oplatí sa ho skombinovať napríklad s Macom mini, Macom Studio alebo aj MacBookom. Podporuje totiž USB-C DisplayPort s podporou 65W nabíjania. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Kamera Immax VALL-II je extrémne lacná: Má nočné videnie, 360° rotáciu a dokonca aj reproduktor
Môže ťa zaujímať
- Reklama -