Spoločnosť Apple nám už približne za mesiac predstaví úplne nový iPhone 16, ktorý prinesie jednak niekoľko technických vylepšení ale takisto citeľne prepracovaný dizajn. Používatelia sa môžu tešiť najmä na zmeny v zadnej časti, kde šošovky nebudú umiestnené diagonálne oproti sebe ale vertikálne pod sebou.

Toto zariadenie by mohlo byť vďaka zmene dizajnu a tiež úplne novému procesoru A18, ktorý bude podporovať aj funkcie umelej inteligencie (Apple Intelligence) vo svete extrémne populárne. Apple dokonca očakáva rekordné predaje, čomu už prispôsobil objednávky na zariadenia u svojich dodávateľov. To určite nemôže byť náhoda.

Navyše, nový telefón z dielne Apple by mal dostať aj lepší fotoaparát. Okrem hlavného 48 Mpx snímača by mohol dostať rovnaké rozlíšenie aj druhý, ultraširokouhlý snímač, ktorý používatelia využívajú najmä na sociálne siete.

Apple tiež z každého iPhonu 16 odstráni prepínač tichého režimu a nahradí ho novým tlačidlom Action Button, ktoré malo premiéru minulý rok v iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max.

Autor konceptu iPhonu 16 zabudol na jednu dôležitú vec

Koncept, ktorý na svojom kanáli zdieľal známy tvorca iOS Beta News ponúka pomerne presné a realistické zobrazenie toho, ako bude v roku 2024 vyzerať iPhone 16.

Napriek tomu sa tu však jedna malá chyba našla, ktorou je absencia Capture Button (nové tlačidlo na fotenie). To sa bude nachádzať na boku pod uzamykacím tlačidlom a malo by reagovať aj na tlak. Okrem fotenia ním vďaka tomu budete môcť zaostrovať či dotykom dokonca zoomovať.

Teraz si však užite koncept na videu nižšie a do komentára na sociálnych sieťach Facebook a Instagram nám napíšte, či sa už na takýto iPhone 16 tešíte. Sme zvedaví na všetky vaše postrehy a názory.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Toto Instagram Story môže znefunkčniť váš iPhone. Neklikajte naň
Môže ťa zaujímať
- Reklama -