Aj keď nie je najnovší, iPhone 13 je na Slovensku stále populárny čo potvrdzujú napríklad predajné štatistiky telekomunikačných operátorov. Hlavným dôvodom je fakt, že jeho dizajn je stále atraktívny a procesor dostatočne výkonný na to, aby zvládol aj najnáročnejšie aplikácie či procesy. Okrem toho je iPhone 13 aj relatívne lacný.

Pokiaľ si chcete kúpiť iOS zariadenie za rozumné peniaze a chcete mať kvalitný OLED displej s vysokým rozlíšením či odomykaním cez tvár (Face ID), iPhone 13 je ideálnou voľbou. Poteší vás solídnou hliníkovou konštrukciou, ochranou skla Ceramic Shield a tiež odolnosťou voči vode v rámci normy IP68. Takisto má stále výkonný čip A15 Bionic, ktorý sa nestratí pri žiadnej úlohe a iPhone 13 bude vďaka nemu veľmi rýchly ešte veľa rokov. Samozrejmosťou budú aj pravidelné softvérové aktualizácie či absencia akéhokoľvek sekania.

No a cena? iPhone 13 sa v čase uvedenia na trh predával za 899 €, no dnes je situácia iná. Tento vydarený, moderne pôsobiaci a stále veľmi dobre vybavený smartfón kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 523 €. To je fantastická cenová ponuka za smartfón, ktorý je v mnohých ohľadoch prakticky rovnaký, ako posledná generácia.

iPhone 13
Zdroj: YouTube / Spixel / Unsplash / Faraz Arshad (úprava redakcie)

iPhone 13 pri tom nesklame ani dvojicou kvalitných 12 Mpx šošoviek (širokouhlá a ultraširokouhlá), ktoré zachytávajú veľmi kvalitné snímky aj 4K 60 FPS video. Jeho veľkou výhodou je aj pokročilá optická stabilizácia na úrovni snímača. iPhone 13 samozrejme dokáže aj spomalené zábery (1080p pri 240 FPS), má filmový režim, portrétny režim či vynikajúci nočný režim. Je tu skrátka všetko, čo môže bežný človek potrebovať.

Tento model vás v neposlednom rade poteší aj svojou veľmi dlhou výdržou batérie na jedno nabitie, ktorá počíta s jedným dňom no pri úspornejšom používaní sa dostanete aj na dva dni. Časy, kedy bolo iPhone potrebné nabíjať denne aj 2-3x sú dávno preč. Ak sa vám teda tento model páči, iPhone 13 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 523 €. Nenechajte si ujsť túto veľmi výhodnú ponuku.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Komentár: Bude iPhone 11 lacnejší?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -