Pokiaľ si chcete kúpiť tablet prioritne na to, aby ste sebe či svojim deťom púšťali videá, filmy alebo seriály doma a na cestách, nemusíte hneď siahať po iPade od spoločnosti Apple. Iste, toto zariadenie je na tento spôsob využitia vhodné, avšak na trhu sú aj oveľa lacnejšie alternatívy, ktoré zvládajú úplne rovnaké úlohy. Pekným príkladom je Xiaomi Redmi Pad SE, ktorý si teraz môžete kúpiť za extrémne nízku cenu.

Čínsky výrobca doprial svojmu tabletu štyri stereo reproduktory s podporou Dolby Atmos či 11″ Full HD+ displej s dostatočným 1920 × 1200 px rozlíšením. Veľkou výhodou je aj 90 Hz obnovovacia frekvencia či obrovská 8 000 mAh batéria, ktorá vám zaručí bezproblémovú celodennú výdrž batérie. O výkon sa stará jednoduchší čip Snapdragon 680, ktorý však hravo zvládne všetky bežné veci vrátane hier. Koľko teda Xiaomi Redmi Pad SE stojí?

Toto zariadenie, ktoré prišlo na trh v septembri 2023 sa predávalo v čase uvedenia na trh od približne 300 €. Táto čiastka však postupne kolísala a potom klesala, pričom sa dostala na dnešnú extrémne nízku hranicu. Xiaomi Redmi Pad SE kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 169 €, čo je skoro neodolateľná ponuka.

Xiaomi Pad SE
Zdroj: YouTube / FishBee Productions (snímka obrazovky)

Tablet je vybavený 8 GB operačnou pamäťou RAM a 256 GB interným úložiskom. Dá sa však rozšíriť prostredníctvom MicroSD kariet až na 1 TB, čo je obrovskou výhodou. Tablet má tiež 8 MPx hlavný a 5 Mpx predný fotoaparát, takže naň aj zachytíte nejaké tie momenty, prípadne naskenujete dokumenty. Rovnako dobre poslúži aj na video-hovory s rodinou.

Zariadenie má k dispozícii aj USB-C konektor, odomknúť ho môžete prostredníctvom funkcie rozpoznávania tváre (nejde však o tak pokročilú technológiu, ako je Face ID), má Bluetooth 5, jack pre slúchadlá a podporu 10 W nabíjania. Ak sa vám teda Xiaomi Redmi Pad SE zapáčil ako vhodná alternatíva za drahý iPad, prípadne iný tablet na jednoduchšie činnosti, akými sú pozeranie filmov, prezeranie webov a hranie hier, po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať len za 169 €. Nenechajte si ujsť túto skvelú ponuku. Na Slovensku je Xiaomi Redmi Pad SE veľkým hitom!

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Tešíte sa na nové AirPods 3? Poznáme dátum začiatku predaja
Môže ťa zaujímať
- Reklama -