Pokiaľ radi sledujete televíziu, máme pre vás dobrú správu. Na Slovensko totiž dorazí nový televízny kanál, ktorý do svojho portfólia zaradí operátor 4ka. Ako informuje portál Živé, ktorý o tejto téme zisťoval viac podrobností, novinka prichádza ako súčasť zdražovania pevných služieb operátora. No a o čom bude nová TV stanica?

Konkrétne má ísť o kanál Viasat True Crime, ktorý bude lokalizovaný a vysielaný vo vysokej HD kvalite. Diváci si ho budú môcť podľa informácií získaných redakciou Živé užiť v rámci XL balíčka televíznej ponuky. Je zaujímavé, že Viasat True Crime v tejto chvíli neponúka žiaden iný konkurenčný TV operátor. Podľa všetkého sa to však môže v blízkej budúcnosti zmeniť.

Nová TV stanica bude dostupná v českom jazyku a divákom má sprístupniť zaujímavé programy zamerané predovšetkým na zločiny, vraždy, vyšetrovanie a tiež svedectvá svedkov, obetí či rodiny.

Na Slovensku pri tom kanály od Viasat nie sú žiadnou novinkou. U operátorov sa môžete stretnúť s TV stanicami Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History a Epic Drama. Každopádne Viasat True Crime bude absolútnou novinkou.

Na bližšie podrobnosti o tejto novej TV stanici, ako aj na jej dátum spustenia si budeme musieť počkať.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Slovenský operátor prináša nové TV kanály
Môže ťa zaujímať
- Reklama -