Samsung Galaxy S24 Ultra je jednoznačne najväčší rival pre iPhone 15 Pro Max od spoločnosti Apple. Tento smartfón má prémiový dizajn, špičkové funkcie a dokonca aj umelú inteligenciu. A čo je najlepšie? Samsung Galaxy S24 Ultra si teraz môžete kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Ak si ho chcete vyskúšať, teraz je ten speávny čas.

Smartfón ponúka až 6,8″ AMOLED displej s 2K rozlíšením – 3120 × 1 440 pixelov a taktiež podporuje Always-on či 120 Hz obnovovaciu frekvenciu. Ochranné sklo displeja je Corning Gorilla Armor a Samsung Galaxy S24 Ultra má taktiež plnohodnotný titánový rám s odolnosťou voči vode IP68. Z hľadiska výkonu sa o všetky úlohy stará ultra moderný čip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 s 12 GB RAM. Je to asi najlepší procesor súčasnosti pre telefóny s Androidom.

Pokiaľ sa potom pozrieme na cenu, tá je veľmi priaznivá. Hoci sa Samsung Galaxy S24 Ultra predával v čase uvedenia na trh za rovnakých 1 449 € ako iPhone 15 Pro Max, dnes je situácia iná. Zariadenie kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 939 €, vďaka čomu ušetríte približne tretinu jeho ceny. Navyše iPhone 15 Pro Max je ešte aj dnes o cca 200 € drahší a to aj napriek tomu, že je o približne tri mesiace starší.

Samsung Galaxy S24 ultra
Zdroj: YouTube / JSL Review / Karl Conrad (úprava redakcie)

Samsung Galaxy S24 Ultra má jednu z najlepších kamier na svete

Pri Samsungu Galaxy S24 Ultra sa určite musíme pozastaviť pri kamerách. Tento smartfón ponúka 200 Mpx hlavný snímač, 12 Mpx ultraširokouhlý snímač a ešte aj 10 Mpx teleobjektív. Samozrejmosťou je optická stabilizácia obrazu pri fotení alebo natáčaní videa. Okrem toho tu nájdete aj rôzne režimy, ktoré vám ešte viac skrášlia vaše zábery.

Samsung Galaxy S24 Ultra má tiež 5 000 mAh akumulátor, vďaka čomu zvládne fungovať celý deň na jedno nabitie a takisto mu nechýba ani rýchle 40 W nabíjanie prostredníctvom USB-C. Zariadenie má však aj 15 W bezdrôtové nabíjanie a dokonca aj reverzné nabíjanie. Spomenúť tiež musíme NFC čip na bezkontaktné platby či snímač odtlačkov prstov Touch ID. Ak sa vám teda Samsung Galaxy S24 Ultra páči, po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať už za 939 €. Veríme, že to pre mnohých z vás môže byť zaujímavá ponuka.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Pre toto iPhone tak ľahko nevyreklamuješ!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -