Spoločnosť Apple nám minulý týždeň v pondelok predstavila úplne nový iPhone 16 a iPhone 16 Pro, pričom tieto zariadenia môžete predobjednávať na iStores od piatka 13. septembra. Viac informácií sa dočítate tu.

Každopádne, aj keď majú iPhone 16 Pro už v týchto chvíľach v rukách prví recenzenti, Apple zatiaľ neuvoľnil embargo na to, aby niektorý z nich mohol zariadenie ukázať na videu alebo fotografiách. Stane sa tak až v najbližších dňoch, kedy postupne začnú vychádzať prvé dojmy a recenzie.

Známy leaker Majin Bu však na sociálnej sieti X ukázal zábery jedného iPhonu 16 Pro, ktorých autor nie je známy. Každopádne, zariadenie sa mu už predčasne dostalo do rúk a nie len, že sa ho rozhodol rozbaliť a natočiť to na video, ale takisto ho aj aktivoval, vďaka čomu nám mohol predviesť jeho funkcie.

Ako vyzerá iPhone 16 Pro a jeho balenie? 

Balenie nového iPhonu 16 Pro je extrémne minimalistické a okrem samotného zariadenia v ňom nájdeme v podstate len nabíjací káblik a návody či nástroj na vyberanie SIM karty.

Dôležité je poznamenať, že po novom už v krabičkách nenájdete ani originálne Apple samolepky. Apple vám ich ale ochotne poskytne, pokiaľ navštívite jeho predajnu a bude ich mať k dispozícii.

Samotné zariadenie sa z hľadiska dizajnu veľmi podobná na minuloročný iPhone 15 Pro. Rozdiel v uhlopriečke na úrovni 0,2″ v podstate ani nie je poznať. Takisto je zaujímavé, ako vyzerá čierne prevedenie – v skutočnosti pôsobí sivým dojmom, no uvidíme, ako to bude naživo.

V neposlednom rade nám nedá nespomenúť tlačidlo Capture Button. Na záberoch uvidíte, ako hladko funguje napríklad Zoom. Novinka sa začne predávať už v piatok 20. septembra a my sa veľmi tešíme na to, ako si ju vyskúšame. Dajte nám vedieť do komentára, či ste si aj vy objednali nový iPhone 16 Pro. Ak nie, môžete tak urobiť u Apple Premium Partnera – spoločnosti iStores. Ale poponáhľajte sa, záujem je stále veľmi silný.

 Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Základný iPhone 16 dostane v roku 2024 viac RAM
Môže ťa zaujímať
- Reklama -