Apple je jeden z najväčších výrobcov smartfónov na svete. A hoci sú nové modely lákavé, používatelia sa čoraz častejšie uchyľujú ku nákupu tých starých. Popravde sa tomuto trendu vôbec nečudujeme. Pekným príkladom je iPhone 13, ktorý nie lenže vyzerá aktuálne, ale takisto má špičkový procesor, kamery či zvyšný hardvér. Teraz ho viete získať za veľmi výhodnú cenu.

iPhone 13 má solídny dizajn a spracovanie a ponúka konštrukciu z odolného hliníkového rámu, v ktorom je osadené sklíčko Ceramic Shield. Okrem toho je odolný aj voči vode v rámci normy IP68 a dostatočne zabezpečený systémom skenovania tváre Face ID. Obrazovka má uhlopriečku 6,1″, spolieha sa na technológiu OLED a ponúka aj vysoké rozlíšenie. O výkon sa potom stará procesor A15 Bionic (5 nm) s dostatočným výkonom na to, aby telefón zvládol aj náročnejšie aplikácie či updaty a aby bol stále rýchly a stabilný.

No a cena? iPhone 13 stál v čase uvedenia na trh 899 € a štartoval už na väčšom 128 GB úložisku, čo je veľká výhoda. Ako však šiel čas a jeho cena klesala, dostala sa až na dnešnú úroveň, ktorá je veľmi priaznivá. iPhone 13 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 549 €, čo sa mimoriadne oplatí. Získate pri tom zariadenie, ktoré vám bude verne slúžiť ešte niekoľko dlhých rokov.

iPhone 13
Zdroj: YouTube / Naseem Speach / C4ETech Tamil (úprava redakcie)

Tento telefón vás pri tom nesklame ani z hľadiska kvality fotoaparátov. Zariadenie ponúka solídne rozlíšenie 12 Mpx pre obe zadné šošovky (hlavnú aj širokouhlú) a nechýba mu optická stabilizácia snímačov Sensor Shift či podpora 4K videa pri 60 FPS. Tento model dostal do vienka ako portrétny, tak aj nočný režim a dokonca aj filmový režim.

iPhone 13 vás navyše nesklame ani perfektnou výdržou batérie na jedno nabitie. Zariadenie zvládne fungovať celý deň a nabijete ho rýchlo cez kábel, MagSafe alebo Qi štandard. Ak sa vám teda tento model páči, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 549 €. Je to rozumná voľba, nad ktorou sa oplatí porozmýšľať.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Na totálku zničený iPhone 12 Pro Max - dá sa ešte opraviť?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -