Len včera sme vás informovali o veľkej odstávke služieb spoločnosti mBank, ktorá sa bude konať už zajtra, 29. septembra v skorých ranných hodinách. Klienti sa musia pripraviť na to, že im niektoré služby nebudú fungovať počas celého rána. To sme však ešte netušili, že odstávky si naplánovali dnes v noci aj ďalšie dve banky.

Všetko to odštartuje ČSOB banka, ktorá na svojej oficiálnej internetovej stránke píše, že dnes (v sobotu 28.9.2024) vo večerných hodinách medzi 21:00 a 23:59 nebudú dostupné SmartSlužby+ ZSSK, MHD Košice a Urbi z dôvodu plánovanej odstávky.

V danom čase tak zákazníci nebudú môcť zakúpiť cestovné a parkovacie lístky v uvedených službách. ČSOB dodáva, že už zakúpené lístky zostanú dostupné v zozname SmartSlužieb+ na dlaždiciach príslušných služieb.

Okrem toho krátku odstávku služieb na sobotu 28.9.2024 ohlásila aj Raiffeisen banka. Tá na svojom webe píše, že z dôvodu skvalitňovania služieb sa uskutoční v čase od 22:00 do 00:00 hodiny plánovaná údržba informačných systémov banky.

Dobrou správou je, že v tomto prípade by nemalo fungovať iba otvorenie online účtu, avšak ostatné služby by mali bežať bez akýchkoľvek obmedzení.

Všetky finančné inštitúcie sa za spôsobený diskomfort a prípadne problémy dopredu ospravedlňujú. My len doplníme, že špeciálny pozor si treba dať pri mBank, nakoľko v tejto banke nebudú fungovať v čase odstávky ani online platby kartou.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Netflix a jeho cena na Slovensku. Koľko aktuálne stojí populárna streamoavacia služba a aké sú možnosti predplatného?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -