Apple začal predávať nový iPhone 16 a ako to už býva, prémiové verzie, o ktoré je vo svete obrovský záujem sa prakticky nedajú kúpiť ani mesiac po spustení predajov. Dopyt jednoducho prevyšuje ponuku a tak mnohým zákazníkom nezostáva nič iné, ako čakať. Teraz však máme dobrú správu. iPhone 16 Pro totiž naskladnili slovenskí predajcovia, čo si môžete overiť po kliknutí na tento odkaz. Kúpite ho za normálnu trhovú cenu.

Veľkou výhodou tohto modelu je, že už ponúka väčší 6,3″ displej, vďaka čomu sa približuje ku pôvodnej verzii Pro Max (6,7″) no zároveň si zachováva skoro identické rozmery, ako predošlý iPhone 15 Pro (6,1″). Apple to dosiahol zúžením rámčekov okolo obrazovky. Takisto veľa ľudí ocení, že zariadenie sa dá kúpiť po kliknutí na tento odkaz od 1 199 € s DPH ako verzia so 128 GB pamäťou. Drahší, väčší a stále absolútne nedostupný variant 16 Pro Max štartuje na 256 GB pamäti.

Pokiaľ by vám to však nestačilo, skladom už je aj iPhone 16 Pro s väčším 256 GB úložiskom. Po kliknutí na tento odkaz ho kúpite od 1 329 € s DPH. Upozorňujeme však, že tu už je skladová dostupnosť citeľne horšia a môže sa zmeniť doslova z hodiny na hodinu. V čase písania tohto článku však zariadenie bolo skladom u viacerých renomovaných predajcov, niekde dokonca aj s drobným cenovým zvýhodnením.

iPhone 16 Pro Max unboxing
Zdroj: SvetApple

A ak vás zaujíma, ako je na tom iPhone 16 Pro Max, ktorý je aktuálne pravdepodobne ten najžiadanejší a zároveň najpredávanejší smartfón na svete, nepotešíme vás. Aktuálne sa veľmi ťažko zháňa v akejkoľvek verzii a ak aj niekde je skladom, ide o e-shopy, ktoré si na zariadení pridali poriadnu maržu.

Naopak, základný iPhone 16 a iPhone 16 Plus v prakticky akejkoľvek konfigurácii už kúpite na Slovensku bez čakania a akýchkoľvek cenových navýšení. Tieto zariadenia sú bežne dostupné aj na predajniach.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 6S vs. Samsung Galaxy S6 fototest!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -