Apple Watch sú vo svete stále populárnejšie a preto ich má jablková spoločnosť potrebu neustále inovovať. Najnovšie sa ukazuje informácia, že Apple Watch Series 5 prídu s meraním krvného tlaku. Potvrdil to nový únik.

Apple Watch Series 5 prídu s meraním krvného tlaku.

Len nedávno sme priniesli článok o tom, že iPhone možno bude v blízkej budúcnosti schopný merať krvný tlak. Táto informácia nás veľmi potešila a dnes nás prekvapuje ďalšia. Hoci sa o tom šepkalo, veľa sa o tom nehovorilo. Túto technológiu prinesú aj hodinky Apple Watch Series 5, ktoré by mali byť predstavené niekedy v polovici budúceho mesiaca po boku nových iPhonov.

Únik tejto informácie je dôležitý najmä preto, lebo o hodinkách konečne niečo vieme. Doteraz sme len informovali z rôznych zdrojov a opierali sa o analytické odhady ohľadom toho, čo v skutočnosti prinesú. Predsa len ide o produkt, ktorý minulý rok urobil veľký rozruch vo svete so svojou funkciou EKG a tento rok bude zrejme ohľadom jeho inovácie menší útlm.

Apple Watch Series 5 prídu s meraním krvného tlaku. Potvrdil to ďalší únik. - svetapple.sk
Meranie krvného tlaku bude absolútna novinka – svetapple.sk

Meranie krvného tlaku nie je žiadnym zázrakom a zvládnu to aj iné, konkurenčné zariadenia. Pri Apple je to ale novinka a my sa veľmi tešíme, že pribudne do zoznamu zdravotných funkcii.

Čo okrem toho o Apple Watch Series 5 vieme?

Samozrejme nie je to ani zďaleka všetko. Malé informácie už ohľadom tohto produktu unikli. V porovnaní s tým, čo už ale uniklo napríklad o iPhone je to iba mizivé percento.

Vieme napríklad to, že dizajn sa vôbec meniť nebude. Apple ponechá rovnaké verzie ako pri Apple Watch Series 4. Samozrejme nejaké malé kozmetické zmeny môžu nastať, v zásade nepôjde ale o nič veľkolepé. Najväčšiu dizajnovú zmenu Apple Watch zažili minulý rok a teraz s ňou budú nejaký ten piatok žiť.

Apple Watch Series 5 prídu s meraním krvného tlaku. Potvrdil to ďalší únik. - svetapple.sk
Dizajn by mal ostať rovnaký – svetapple.sk

Ak sa však do dizajnu ráta ja materiál, z ktorého sú vyrobené, tu príde zmena. Vrátiť by sa mohla keramická verzia a pribudnúť má tiež titánová, ktorá bude úplnou novinkou. Tento materiál je extrémne odolný, ľahký a luxusný. Všetko čo by Apple Watch potrebovali. Napokon ešte vieme, že Apple dlhodobo pracuje na zlepšení výdrže batérie.

Z dvoch dní by sme sa vďaka väčšiemu akumulátoru a ekonomickejšiemu procesoru mohli vyšplhať až na 3 dní. Apple podľa všetkého skúmal aj možnosti využitia hodiniek počas spánku. Po novom by mohla nová generácia obsahovať rôzne možnosti v aplikácii zdravie. To je zatiaľ všetko. Nepochybujeme ale o tom, že to nie sú všetky zmeny, ktoré nás čakajú. Nechajme sa teda prekvapiť.

Prečítajte si tiež  Withings Activité Pop - skvelé hodinky, so skvelými funkciami!
Apple Watch Series 5 prídu s meraním krvného tlaku. Potvrdil to ďalší únik. - svetapple.sk
Apple Watch Series 5 prídu s meraním krvného tlaku. Potvrdil to ďalší únik. – svetapple.sk
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJslashleaks
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.