Nové slúchadlá Apple AirPods Pro si už pár dní môžete zakúpiť aj v našich končinách. Na to aby ste si ich ale mohli užívať, mali by ste poznať tieto tipy a triky pre maximálne využívanie potenciálu AirPods Pro. Pozrite si krátke video, ktoré vám ich predstaví

Tipy a triky pre maximálne využívanie potenciálu AirPods Pro.

AirPods Pro sú tu s nami druhý týždeň a za ten čas si stihli na internete získať svojich fanúšikov ale aj odporcov. To čo si o nich myslíme my si môžete prečítať v našej recenzii tohto produktu.

No a ak vás lákajú a plánujete si ich zakúpiť (alebo ste si ich zakúpili), mali by ste o nich vedieť všetko. Aj preto si pre nás pripravila redakcia magazínu Macrumors zaujímavé video, v ktorom popisuje tipy a triky, ktoré môžete s vašimi Air Pods Pro vykonávať. Malo by byť povinnosťou každého majiteľa aby si ho pozrel. O niektorých možnostiach ste možno ani len nevedeli. Iné ste samozrejme mohli poznať.

Ešte pred tým ako sa do videa pustíte pripomíname, že hlavný rozdiel medzi AirPods Pro a klasickými AirPods je vyššia kvalita prehrávania skladieb. Potom tu je aktívna redukcia šumu a okolitých zvukov, vďaka čomu vás nebude vôbec nič vyrušovať. Cena slúchadiel v USA štartuje na úrovni 249$. V Európe, konkrétne u nášho oficiálneho resellera m:zone potom začínajú na sume 279€. O tom či je to veľa alebo málo už rozhodnite sami. Vo svete sú ale AirPods Pro veľmi populárne. To asi hovorí za všetko…

Prečítajte si tiež  iCloud už nepoužíva Apple Maps!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.