Pokiaľ si radi skrášľujete vaše Apple zariadenia obalmi, máme tu pre vás niečo, čo vás zaujme. Týka sa to AirPods Pro a vyzerá to fantasticky. Cena sa vám ale asi až tak páčiť nebude. Výrobca si cení tento produkt (podľa nás) prehnane vysoko…

Elegantné púzdro pre AirPods

Spoločnosť Native Union predstavila novú kolekciu kožených puzdier pre AirPods, ktoré si dokonca môžete zakúpiť na oficiálnych stránkach spoločnosti Apple. K dispozícii sú v čiernej, modrej, hnedej, tmavozelenej a zelenej farbe (v čase písania článku bolo na Apple Store dostupné len v čiernej a modrej farbe).

Materiálom je precízne spracovaná pravá talianska koža. Púzdro je navrhnuté tak aby nespôsobovalo žiadne problémy pri bezdrôtovom nabíjaní obalu pre AirPods. To všetko znie ako dobré správy a navyše na fotkách vyzerá veľmi elegantne. Horšie je to už s cenou. Tá štartuje na sume 49,95$. Nebudeme súdiť to, či je to veľa alebo málo. Samotné bezdrôtové nabíjacie púzdro ale stojí 79.00$. Či sa to teda oplatí je skutočne na uváženie. Ešte pripomenieme, že výrobca myslel naozaj na všetko a tak nebude problém do nabíjacieho boxu zapojiť aj Lightning kábel.

Elegantné púzdro pre AirPods, ktoré jednoducho musíte mať!
Apple sa drží klasiky – svetapple.sk

Ďalšou zaujímavou ponukou sú potom púzdra, ktoré však už spoločnosť Native Union neponúka vrámci Apple Store. Ich cena je 39,99€. Kombinujú tu kvalitnú kožu v rôznych farbách čo vyzerá naozaj štýlovo a moderne. Na výber máte z dvoch farebných škál. Tou prvou je čierna a druhou zase rúžová. Konkrétne sa na obaloch nachádzajú 3 odtiene daných farieb. Zaujímavá informácia je tiež tá, že výrobca na svojich stránkach uvádza výrobu ako „ručnú“.

Elegantné púzdro pre AirPods, ktoré jednoducho musíte mať!
Obal je dizajnovo veľmi podarený – svetapple.sk

Na záver sú k dispozícii aj dostupné púzdra, ktoré by už konečne stáli za zváženie. Materiál síce nie je koža ale aspoň silikón, ktorý krabičku perfektne ochráni pred pádom na zem. Samotný tvar obalu už nie je hladký ale štrukturovaný. Jeho cena je tiež veľmi príjemná aj keď pre niekoho môže byť stále prehnane vysoká. Obal štartuje na sume 19,99€. Na výber je potom v čiernej, rúžovej a modrej farbe.

Elegantné púzdro pre AirPods, ktoré jednoducho musíte mať!
Púzdro pre AirPods vyrobené zo silikónu – svetapple.sk
Prečítajte si tiež  iOS 18 dostane špeciálnu umelú inteligenciu pre Safari. Vieme, ako to bude fungovať
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.