Koncepty iPhonov a iných Apple produktov od komunity bývajú zaujímavé. Stelesňujú to, čo by používatelia chceli vidieť v skorej ale aj v ďalekej budúcnosti. Jedným z takýchto konceptov je určite aj následujúci, ktorý urobil z iPhonu virtuálny počítač. Pozrite sa na to, ako vyzerá!

iPhone 12 ako počítač zároveň? Tento koncept nám to ukazuje.

iPhone 12 príde v septembri tohto roka. Jeho podoba bude rozložená až do 4 verzii. Konkrétne by to mal byť 5,4″, 2x 6,1″ a 6,7″ model. V následujúcom článku sa ale budete musieť od tohto trošíčku odosobniť. Video ukazuje zariadenie, ktoré nemá prakticky nič spoločné s tým, čo už o nových iPhonoch vieme. Napriek tomu je veľmi zaujímavé a ukazuje nám technológie, ktoré by za pár rokov mohli byť realitou.

Samozrejme, že teraz nebudeme hovoriť o extrémne výkonnom čipe, či o fantastickom fotoaparáte (ktorého dizajn sa nám veľmi nepáči). Konkrétne reagujeme skôr na možnosť jednoduchého rozšírenia a premietania obrazu, vďaka čomu sa z iPhonu môže stať v podstate taký malý prenosný počítač alebo tablet. Kedykoľvek potrebujete, jeho projektory vytvoria na stole klávesnicu a niekde v priestore obrazovku.

iPhone 12 koncept
iPhone 12 ako počítač zároveň? Tento koncept nám to ukazuje.

Hoci to celé znie a určite aj vyzerá ako sci-fi, v skutočnosti to nie je v dnešnej dobe nič nereálne. Problém je ale v tom, že sa nebavíme o mobilných zariadeniach.

Na druhú stranu sme si pred 10. rokmi ani len nevedeli predstaviť, že by niekto niekedy vyrábal zariadenia so skladacím displejom a v súčasnosti sa takéto produkty dostávajú stále viac a viac na trh. Uvidíme teda, kam nás v oblasti iPhonu vývoj zaveje ale máme pocit, že to bude naozaj sľubná budúcnosť.

Pokiaľ máte 3 minútky voľného času, pozrite si video pod týmto textom. Musíme povedať, že vyzerá naozaj dobre a autor sa s ním vyhral do posledných detailov. Do komentára nám nezabudnite napísať, či by ste takýto iPhone chceli alebo nie…

Prečítajte si tiež  Tipy a triky pre iOS 10, ktoré musíš poznať!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.