Jedna z najväčších streamovacích služieb na svete – Spotify dnes priniesla zmenu, na ktorú čakali mnohí hudobní fanatici. Po novom si budete môcť do knižnice pridať toľko skladieb, koľko len chcete. Nezmyselné obmedzenie s počtom 10 000 raz a navždy končí…

Spotify priniesol dlho očakávanú zmenu, ruší obmedzenie na počet skladieb vo vašej knižnici.

Streamovanie hudby je pravdepodobne súčasťou života väčšiny z vás. Zaplatiť si pár eur za Spotify, Apple Music, Tidal a neobmedzene počúvať všetko, na čo máte práve chuť je jednoducho veľmi pohodlné. Tieto služby si navzájom silno konkurujú a aj keď sa líšia v detailoch, pre niektorých používateľov sú neakceptovateľné. Hovoríme napríklad o zvláštnom obmedzení pre Spotify, ktoré vám do dnešného dňa dovoľovalo mať v zariadení stiahnutých „iba“ 10 000 skladieb v offline režime.

Aj napriek tomu, že takéto množstvo hudby zrejme nepočúva 99% z vás, išlo tu viacmenej o princíp. Prečo by ste mali byť obmedzovaní, keď si za to platíte? Ľudia po celom svete sa samozrejme na toto zvláštne „rozhodnutie“ sťažovali. Najväčšia stramovacia služba sa dlhodobo bránila, no napokon poľavila.

Odteraz ruší nezmyselný limit na počet songov, ktoré môžete mať vo svojej offline knižnici. Pokiaľ teda máte Spotify a radi si sťahujete desiatky albumov so stovkami piesní denne, určite túto zmenu oceníte. Ak ste ale iba rádový používateľ a s hudbou nepracujete, zrejme vám to môže byť aj tak „ukradnuté“. Koľko máte aktuálne stiahnutých skladieb v hudobnej knižnici vy?

Spotify je zastaralý. Podľa analýzy je pozadu za svojou konkurenciou.
Spotify je zastaralý. Podľa analýzy je pozadu za svojou konkurenciou.
Prečítajte si tiež  iTunes Festival 2014
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.