Aj keď je tu iOS 14 iba niekoľko týždňov, inžinieri a dizajnéri už pracujú na jeho nástupcovi. Predstavený bude tradične v prvej polovici 2021 na WWDC. Jedna z prvých informácií naznačuje príchod prepracovaných zvonení.

iOS 15 a nové zvonenia

Je úplne jasné, že v Cupertine na nič nečakajú. Vývoj operačných systémov trvá celé mesiace a tak v čase, kedy firma vypustila prvé beta verzie iOS 14, mali už špecializované tými na stole nástupcu, iOS 15. Momentálne je v štádiu príprav a nápadov. Jeden z nich unikol na internet.

O posledné správy sa postaral leaker Komiya. Už viackrát sa jeho informácie ukázali ako pravdivé a tak nepochybujeme o relevantnosti. Podľa zdrojov pracuje technologický gigant na nových zvoneniach pre budúcoročné iPhony. Tie súčasné sú už staršie a tak si zaslúžia zmenu, respektíve vylepšenie.

Popravde sami neočakávame žiadne výrazné zmeny. Práve tieto zvučky bývajú notoricky známe a ľudia ich obľubujú a používajú niekoľko rokov, naprieč viacerými generáciami zariadení.

Naozaj rozsiahle vylepšenie prišlo ešte v roku 2013, kedy firma vydala iOS 7 (s novým dizajnom). Postupom času tu pribudli ďalšie tóny, no v zásade ich bolo iba zopár.

iOS 15 bude v tomto smere iný a možno ponúkne väčší balíček zvonení. Nechajme sa prekvapiť. Do komentára nám napíšte, či sa tešíte alebo vám príde takýto upgrade zbytočný.

zdroj

Prečítajte si tiež  Apple vydalo nové beta verzie systémov iOS 15.5 a iPadOS 15.5 pre vývojárov
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.