Apple Watch Series 7 s novým dizajnom

Dnešný deň patril analytikovi Ming-Chi Kuovi (presnosť 78%), ktorý zverejnil rozsiahlu správu určenú pre investorov. Celý text sa týka budúceho roka a spoločnosti Apple. Jej produktové portfólio obohatí výrazne inovovaný iMac a tak isto Apple Watch Series 7 s celkom novým dizajnom. Hodinky sa budú líšiť od aktuálnej generácie a poskytnú aj zmeny v ovládaní.

Ako iste viete, Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE len kopírujú tvary pôvodných Apple Watch Series 4. Aj keď majú príjemné inovácie, niektorí zákazníci zostali sklamaní. Práve pre týchto ľudí v Cupertine chystajú prekvapenie.

V súčasnosti nepoznáme žiadne veľké detaily ohľadom Apple Watch Series 7. Šepká sa však, že by mohli prísť o fyzické bočné tlačidlo, pričom by ho nahradila dotyková verzia, fungujúca na princípe Haptic Touch.

Niečo podobné poznáme napríklad z iPhonu SE 2. generácie a jeho Home Buttonu. Ten už roky nie je fyzický ale iba dotykový so spätnou väzbou. Malé svetielko nádeje hovorí aj o prítomnosti Touch ID. S týmto tvrdením sme ale veľmi opatrní. Určite ho neberte za smerodajné.

Pri Apple Watch Series 7 sa môžeme tešiť na nové senzory a schopnosti v oblasti sledovania zdravia. Očakávame, že Apple upraví displej, ktorý dostane technológiu mini-LED. Okrem väčšej úspornosti príde o hrubé rámčeky naokolo.

V špekuláciách sa často spomína zlepšenie celkovej výdrže batérie. Tá dnes dosahuje 18 hodín na jedno nabitie, čo je jeden z najkritizovanejších parametrov zariadenia. Apple Watch Series 7 by mohli vydržať až dva či tri dni. Uvidíme.

Do komentára nám napíšte, či už na tieto hodinky čakáte, alebo ste zvolili tohtoročné modely.

Prečítajte si tiež  9 vecí, ktoré ma presvedčili ku kúpe iPhonu 11 Pro. Je absolútne fantastický.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.