Toto sú slovenské ceny za AirPods Max

Pokiaľ máte radi kvalitné zvukové zážitky a radíte sa k „audiofilom“, AirPods Max sú pre vás ako stvorené. Ich schopnosti a funkcie sme podrobne rozpísali v tomto článku. Žiaľ, ako už býva zvykom, tie najlepšie veci bývajú aj najdrahšie. Platí to obzvlášť pri spoločnosti Apple, ktorá sa nebojí „prestrelovať“ ceny.

Kým v USA zaplatíte za AirPods Max 549$ (bez dane a s 1-ročnou zárukou), v Európe to bude horšie. Pokiaľ dáme dokopy DPH a takisto povinnú dvojročnú záruku, dostávame sa na čiastku 629€. Hoci nejde o oficiálny cenník od žiadneho slovenského resellera, udávaná suma „svieti“ v susednom rakúskom Apple Online Store a ako už býva zvykom, zvyčajne ju kopíruje aj naša krajina.

Samozrejme, AirPods Max nie sú určené pre každého a nenapovedá tomu iba cena ale aj schopnosti. Podľa nášho názoru si nájdu svoje miesto predovšetkým u profesionálov, ktorí potrebujú dokonalú kvalitu a zároveň jednoduchú kompatibilitu s iPhonom, iPadom, Macom alebo Apple Watch.

Len tak pre zaujímavosť, v m:zone predávajú minuloročný iPhone 11 v 64GB verzii, za sumu 679€. To je len o málo viac, ako cena týchto slúchadiel. V tomto bode bude teda na zváženie, či niektorý z konkurentov nedokáže ponúknuť to isté či dokonca viac (hlavne v rámci kvality zvuku) za nižšiu alebo polovičnú cenovku.

Napíšte nám do komentára, čo si o tom myslíte vy. Je podľa vás 629€ za takýto produkt primeraná cena, alebo si Apple opäť uletelo? Budeme radi za každý názor.

Prečítajte si tiež  iPhone 11 sa nestíha vyrábať. Apple svoj "problém" rieši zvýšením výrobných kapacít.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJApple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.