Tim Cook a o budúcnosti Apple Watch

Generálny riaditeľ spoločnosti Apple, Tim Cook, bol hosťom podcastu pre Outside Online. V rozsiahlej debate hovoril o viacerých produktoch, pričom pomerne intenzívnu časť svojich slov venoval aj hodinkám Apple Watch. Naznačil nám, že v krátkodobom časovom horizonte môžeme očakávať ďalšie zaujímavé inovácie.

Inžinieri vo svojich laboratóriách testujú ohromné funkcie, ktoré nám pomôžu v sledovaní aktivít a zdravia. V tomto bode dodáme, že Apple Watch už dnes ponúkajú sledovanie srdcovej frekvencie, oxymeter, EKG a ďalšie. V poslednej dobe sa šepká aj o schopnosti merania tlaku, detekcie koronavírusu či hladiny cukru v krvi.

Tim Cook verí, že Apple Watch sú okrem iného aj dobrým motivačným nástrojom. Kruhy v aktivite nás nútia uzatvárať každodenné ciele, vďaka čomu vykonávame pohyb a zlepšujeme celkové zdravie. Je to síce psychologická záležitosť, no evidentne funguje.

Pri tom, ako CEO Apple spomínal širokú škálu zdravotných funkcii uviedol aj zaujímavú myšlienku „Zamyslite sa nad počtom senzorov v moderných automobiloch. Vaše telo je oveľa dôležitejšie než vaše auto“. Aj to je jeden z dôvodov, prečo by ste mali zvážiť nákup Apple Watch.

Len včera ste si mohli na našej stránke prečítať článok, v ktorom sme sa venovali novému dizajnu Apple Watch Series 7. Zaujímavý koncept ich vykreslil v hranatých tvaroch.

Aký je váš názor na toto zariadenie. Príde vám praktické alebo zbytočné? Napíšte nám do komentára.

Prečítajte si tiež  Apple predalo okolo 2000 kusov Apple Watch Edition
Môže ťa zaujímať
- Reklama -