Apple Event zrejme nebude 16. marca

Mark Gurman (presnosť 89,1%) z agentúry Bloomberg dnes zverejnil informáciu, s ktorou nám tak trochu pokazil radosť. Ešte včera sme sa prostredníctvom portálu Economic Daily News dozvedeli, že spoločnosť Apple chystá ďalší event 16. marca 2021.

Tento dátum sa zhodoval aj s tvrdeniami iných leakerov, medzi ktorých patril LeaksApplePro či FrontTron. Aj keď ani jeden z nich nepatrí medzi najpresnejších poskytovateľov informácií, 16. marec sa nám zdal vzhľadom na okolnosti (a minulosť) veľmi pravdepodobný.

Ako sme už ale naznačili vyššie, Mark Gurman patrí v tomto obore ku elite a určite si nedovolí vypúšťať informácie, za ktorými si na 100% nestojí. Pokiaľ teda napíše správu, v ktorej vyššie uvádzaný dátum spochybňuje, je skoro isté, že má pravdu.

Samozrejme, stále to neznamená, že sa v marci 2021 nedočkáme žiadnej akcie. Pravdepodobne však bude konať v iný deň než avizovaného šesnásteho. Pri pohľade do nedávnej minulosti to vychádzalo zhruba takto:

  • 2015 – 9. marec
  • 2016 – 21. marec
  • 2017 – žiadna akcia
  • 2018 – 27. marec
  • 2019 – 25. marec
  • 2020 – 18. marec (tlačová správa)

Všetko budeme samozrejme sledovať a včas vás o tom informovať. Apple chystá v prvom kvartáli 2021 niekoľko noviniek, medzi ktoré patrí iPad mini 6. generácie, iPad Pro 5. generácie či lokalizátory AirTag. Na čo sa najviac tešíte vy?

Prečítajte si tiež  5 zaujímavých aplikácií pre iOS, ktoré sú dnes zdarma
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJmacrumors
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.