Takto bude vyzerať MagSafe Smart Battery Pack

Známy leaker Jon Prosser (presnosť 78,2%) sa počas dnešného dňa postaral o viacero zaujímavých noviniek. Jednou z nich je napríklad očakávané predstavenie iMacu s procesorom M1X, o ktorom si môžete prečítať v tomto článku.

Teraz sa však budeme venovať úplne inému produktu, ktorý je viac príslušenstvom ako samostatným zariadením. Bavíme sa o externej batérii MagSafe Smart Battery Pack, ktorá by mohla dostať dve samostatné verzie.

Prosser vo svojej video-show FTP prezradil, že Apple navrhuje lacnejšiu a drahšiu alternatívu, pričom „prémiový“ model môže poskytnúť aj vysnívané reverzné nabíjanie. S tým si potom budete môcť doplniť batériu napríklad na slúchadlách AirPods (s bezdrôtovým nabíjaním) alebo ďalších zariadeniach.

V Cupertine si takisto dávajú záležať na samotnom dizajne zariadenia, ktorý je podľa renderov (vytvorených na základe únikov) veľmi kompaktný a elegantný. V princípe bude batéria tenká a prípadných záujemcov potešia aj kvalitné materiály.

Apple tu nepočíta so silikónom, ktorý by pôsobil lacno, no šasi má tvoriť prémiový hliník a vo vrchnej + spodnej časti nájdeme plastový povrch, ktorý bude pripomínať Magic Mouse 2! Samozrejmosťou je potom logo nahryznutého jablka uprostred.

Prosser žiaľ druhým dychom dodáva, že príslušenstvo ešte nie je na 100% isté, nakoľko jeho vývoj sprevádzali problémy s prehrievaním a reverzným nabíjaním. Vo výsledku sa tak môže stať, že sa žiadneho MagSafe Smart Battery Packu nedočkáme. To by bola ale celkom škoda.

Pozrite si fotografie v článku a napíšte nám do komentára, či by ste brali takúto jednoduchú nabíjačku pre svoj iPhone so systémom MagSafe. Nás veru oslovila!

Prečítajte si tiež  Apple Watch mohli mať problémy s niektorými nabíjačkami. WatchOS 8.4 rieši tento problém
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJappletrack
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.