Aj keď Apple zatiaľ žiaden iPhone 12S nepredstavilo, vieme o ňom relatívne veľa. Analytici a leakeri zverejnili viacero správ, ktoré pojednávajú o možných novinkách.

Niektoré z nich sú reálne a iné znejú ako bájne sci-fi. Pokúsili sme sa vybrať niekoľko najpravdepodobnejších možností a teraz nás zaujíma, ktoré z nich vás lákajú.

Tohtoročná novinka sa zrejme spoľahne na špičkový 120Hz Always-on displej, ktorého frekvencia sa prispôsobí aktuálnym podmienkam aby čo najviac zmiernila dopady na spotrebu energie. V praxi sa tak používatelia dočkajú plynulejšieho a pohodlnejšieho ovládania, ktoré môžu poznať napríklad z iPadu Pro (a Apple Watch Series 4/5/6).

Špekuluje sa tiež nad zmenšením výrezu pre Face ID vďaka modernejším biometrickým senzorom a pridaniu Touch ID pod displej, čo by mala byť priama reakcia na nosenie rúšok počas pandémie COVID-19.

Na záver sa nedajú nespomenúť staršie informácie, ktoré hovorili, že každý zo štvorice iPhonov 12S bude vybavený moderným LiDAR skenerom. Aj keď nám toto zistenie príde najmenej pravdepodobné, myslíme si, že sa mu oplatí venovať pozornosť.

[poll id=“2″]

Samotná anketa je nakódovaná tak, aby ste v nej mohli zvoliť maximálne dve odpovede. Rozumieme, že niekto by privítal možno aj viacej inovácii avšak tu nás zaujímajú vaše priority.

Prečítajte si tiež  iPhone 12S Pro dostane prepracované matné sklo na zadnej strane
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJsvetapple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.