V nasledujúcich minútach si budete môcť vychutnať viac než hodinovú udalosť, počas ktorej Apple predvedie nové produkty.

Malo by sa jednať o tablety iPad, ktoré prinesú množstvo nových technológií, no Apple možno ukáže aj vylepšenú Apple TV, úplne nový iMac s ARM procesormi či sledovacie prívesky AirTag.

Technologický gigant ešte počas obeda vypol svoj internetový obchod a začal pripravovať streamovanie konferencie. Sledovať ju môžete aj vy. Stačí keď kliknete na tento odkaz, ktorý vás presmeruje do článku, kde sme sa tomu venovali v rámci všetkých možných platforiem.

Ešte jednoduchšia cesta ale bude, keď konferenciu otvoríte priamo v YouTube – Kliknite sem.

Ak z nejakého dôvodu nemôžete pozerať naživo, refreshujte našu stránku. V priebehu niekoľkých minút vám prinesieme všetky dôležité informácie. Snáď nás Apple opäť prekvapí. Má na to všetky predpoklady.

Prečítajte si tiež  Oficiálne štatistiky Apple potvrdzujú 54% podiel iOS 10 na trhu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJsvetapple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.