Známy youtuber EverythingApplePro zverejnil ďalšie video, v ktorom nám približuje budúcnosť niektorých produktov od spoločnosti Apple. Objavil sa tu aj pripravovaný iPhone 13 v nových farebných prevedeniach. Ako upozorňuje autor, ide len o návrh a nie o únik. Z nášho pohľadu je ale veľmi zaujímavý.

Zariadenie sa na renderoch ukazuje v siedmych samostatných farebných prevedeniach, ktoré môžeme poznať z nového iMacu 24″. Menovite ide o striebornú, modrú, zelenú, ružovo-červenú, oranžovú, žltú a fialovú. Hoci nám tu ešte možno trochu chýba čierna, podobné farebné kombinácie nevyzerajú vôbec zle. Pochopiteľne to nebude každého šálka kávy, no ak by Apple išlo týmto smerom, zrejme by viac fanúšikov potešilo než sklamalo.

Autor konceptov neupravil iba farbu šasi a zadného tela, no zameral sa aj na prednú časť s displejom. Aj keď všetky doterajšie iPhony s Face ID používajú kvôli biometrickým senzorom čierne krycie sklo, ak by Apple chcelo urobiť zmenu, mohlo by sa inšpirovať práve iMacom 24″.

Jeho predný panel je striktne biely, čo jedni kritizujú a iní zase oceňujú. Ťažko povedať, či by bolo možné zakryť jednotlivé senzory, no ak áno, išlo by o príjemnú vizuálnu korektúru, ktorá nám už dlhé roky chýba.

Ak sa pozrieme do minulosti, posledný iPhone s bielym predným panelom bol model 8/8 Plus, predstavený ešte v roku 2017. Ani jeho duchovný nástupca, iPhone SE 2. generácie, už nie je dostupný v takejto variácii (jeho biela verzia má čierny panel displeja).

Apple zrejme použije podobné farby ako minulý rok…

Pozrite si fotografie a napíšte nám do komentára, ako sa vám tento nápad páči, prípadne nepáči. Tešíme sa na všetky vaše postrehy a názory, o ktoré sa s nami podelíte!

Prečítajte si tiež  27" iMac si môže podľa nových zistení zachovať LCD obrazovku. Bude to skutočne tak?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJsvetapple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.