Podľa informácií portálu Deadline je spoločnosť Apple blízko k úspešnému uzavretiu zmluvy na závodný film, v ktorého hlavnej úlohe sa objaví svetoznámy herec Brad Pitt.

Nie je jasné, či sa na projekte bude oficiálne podieľať priamo Formula 1, hoci je s ním spájaný aj uznávaný britský jazdec F1 Lewis Hamilton.

Publikácia uvádza, že budget na film sa pohybuje na úrovni 130 miliónov dolárov, čo je obrovská suma, ktorá sa stáva v poslednom čase akousi normou pre špičkové filmové zmluvy – keďže streamovacie platformy bojujú o čo najlepší obsah.

Táto správa zároveň odhaľuje druhé partnerstvo spoločnosti Apple s Bradom Pittom. Hollywoodska hviezda je totiž už spojená s iným pripravovaným filmovým projektom pre Apple TV+, v ktorom si zahrá po boku legendárneho Georga Clooneyho.

Repasovaný iPhone v TOP stave môžete mať vďaka ITya už za 149 € vrátane záruky!

Deadline uvádza, že vo filme o pretekoch sa Pitt predstaví ako pretekár na dôchodku, ktorý sa rozhodne trénovať mladšieho jazdca, aby dosiahol víťazstvo a naposledy okúsil chuť slávy.

Film bude režírovať Joseph Kosinski – ktorý režíroval aj pripravované pokračovanie Top Gun: Maverick s Tomom Cruisom.

Apple pracuje na ďalších veľkých projektoch 

Martin Scorsese ponúka Apple TV+ a Netflixu nový film, v ktorom hrá Leonardo DiCaprio.
Martin Scorsese ponúka Apple TV+ a Netflixu nový film, v ktorom hrá Leonardo DiCaprio.

Apple Original Films za posledný rok nazbieral najmenej tucet významných zákaziek, keďže Apple TV+ navyšuje množstvo svojho exkluzívneho obsahu.

Jedným z najprestížnejších a najdrahších filmov spoločnosti Apple je aktuálne film Martina Scorseseho s názvom Killers of the Flower Moon, v ktorom si zahrá Leonardo DiCaprio či Robert De Niro. Snímka bude mať svoju premiéru ešte v roku 2022, takže sa máme na čo tešiť.

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach, kde nás sleduje dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Apple a perfektná reklama na AirPods. Takto sa to má robiť.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.