V priebehu posledných mesiacov sme počuli hneď niekoľko správ, ktoré sa týkali náhlavnej súpravy pre virtuálnu alebo rozšírenú realitu. Tento produkt má do budúcnosti veľký potenciál, nakoľko môže nahradiť iPhone. Ako sa však bude volať prvý AR/VR Headset od Apple?

Hneď na začiatku je potrebné uviesť, že názvy produktov od spoločnosti Apple zostávajú neznáme prakticky až do chvíle, kým nie sú odhalené celému svetu. Spomeňme si napríklad na rok 2014, kedy sme všetci očakávali, že prídu hodinky iWatch, no Apple napokon predstavilo „Apple Watch“.

Pri náhlavnej súprave to môže byť podobné a aj preto by sme pri jej názve nemali operovať iba s jednou možnosťou. Mark Gurman z agentúry Bloomberg preto načrtol viacero nápadov, ako by sa prvý AR/VR Headset od Apple mohol volať.

Repasovaný iPhone v TOP stave môžete mať vďaka ITya už za 149 € vrátane záruky!

AR/VR Headset od Apple a jeho názov 

Apple VR Headset
Takto by mal vyzerať prvý AR/VR Headset od Apple
  • Apple Vision
  • Apple Reality
  • Apple Sight/iSight
  • Apple Lens
  • Apple Goggles
  • Apple AR, Apple VR, Apple XR, Apple MR alebo Apple SR

Pozrite si všetky možnosti a dajte nám vedieť do komentára, ktorá vám príde najpravdepodobnejšia. Nás najviac oslovili názvy Apple Vision, Apple Reality ale aj Apple AR. Finálne rozhodnutie o názve však napokon padne až v Cupertine.

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach, kde nás sleduje dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Prečítajte si tiež  Výroba Apple Vision Pro beží na plné obrátky: Vieme, kedy headset vstúpi do predaja
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.