Technológia a móda sa v posledných rokoch čoraz viac prelínajú. Dôkazom sú aj inteligentné hodinky Apple Watch a ich dokonalý systém remienkov. Napadlo vás ale niekedy, že luxusné značky typu Louis Vuitton budú vyrábať vlastné reproduktory?

Prečítajte si tiež  Náušnice pre AirPods? Louis Vuitton ich predáva drahšie ako slúchadlá

Tento francúzsky výrobca sa rozhodol, že skúsi vstúpiť do netypického segmentu. Na prvý pohľad jeho reproduktor vyzerá ako malé ufo, no v skutočnosti je to vcelku zaujímavý dizajnový kúsok vyrobený z prémiových materiálov.

Okrem obrovského množstva znakov, ktoré sú pre Louis Vuitton typické nájdeme na zariadení aj farebné LED diódy či možnosť zavesiť ho niekde do priestoru.

Cena, ktorá vás posadí na stoličku 

Louis Vuitton

No a keďže ide o niečo prestížne a pomerne unikátne, logicky sa od toho odvíja aj cena. Tá v USA štartuje na hranici 2 890 $, čo je v prepočte asi 2 560 €.

A nakoľko predpokladáme, že len veľmi malé percento našich čitateľov sa s týmto zariadením reálne stretlo, podrobne si ho môžete pozrieť vďaka známemu českému YouTuberovi Petrovi Márovi.

Ten Louis Vuitton Speaker rozbalil a vyskúšal v praxi, pričom všetky poznatky zdieľal aj vo svojom niekoľkominútovom videu. To nájdete pod týmto odstavcom. Dajte nám vedieť do komentára, či by ste si takéto zariadenie kúpili aj vy. Áno, jeho cena je síce úplne nezmyselná, no na strane druhej môže ísť o zaujímavú investíciu do budúcnosti.

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -