Snahou O2 je, aby čo najviac zákazníkov využívalo výhody 5G siete a preto im počas leta ponúklo možnosť overiť si, či majú kompatibilné zariadenie, SIM kartu a správne nastavenia siete vo svojom zariadení.

Zákazníci využili možnosť vybrať si zvýhodnený telefón a pozitívne ohlasy boli aj na darčeky, ktoré zákazníci dostali za návštevu predajne, pričom 60% z nich si aktivovalo 100 GB bonusových dát.

5G sieť pre mobilné zariadenia

Slovensko 5G sieť iPhone 12 Pro
Zdroj: Unsplash / James Yarema

Výhody pripojenia v 5G sieti zažijú zákazníci s kompatibilným zariadením, s ktorým sa nachádzajú v jej pokrytí. Dosahované rýchlosti pripojenia závisia od rádiových parametrov v danej lokalite ako aj od konkrétneho koncového zariadenia, teda telefónu. Zákazníci si môžu na mape jednoducho overiť, či sa nachádzajú v 5G pokrytí.

Nové lokality v 5G sieti od O2 k polovici septembra 2022 

Dostupnosť 5G pripojenia
Zdroj: O2

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Prečítajte si tiež  4ka rozširuje svoj pevný 5G internet do ďalšieho mesta. Získate ho za akciovú cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -