Len pred niečo vyše mesiacom predstavený iPhone 14 sa začína predávať v zľavových cenách. Apple ponúka zariadenie od 999 € za základnú 128 GB verziu, no niektorí predajcovia túto odporúčanú cenu nedodržiavajú a pomerne výrazne ju podliezajú. Vy vďaka tomu môžete ušetriť desiatky eur.

Aby sme boli konkrétnejší, novinka sa predáva, ako úplne nová s 24 mesačnou zárukou od 924 € v obľúbenej Midnight farbe. Na jej nákupe teda ušetríte až 75 €, ktoré môžete investovať napríklad do príslušenstva. iPhone 14 kúpite za najnižšiu cenu tu.

Hoci nejde o extrémne cenové zvýhodnenia, aj takáto zľava sa počíta, pretože iPhone 14 je vo svete úplnou novinkou a v takomto čase nebýva bežné, aby sa predával lacnejšie.

Výrazne lacnejšia alternatíva 

iPhone 13 je obľúbený smartfón Slovákov. Kúpite ho za skvelú cenu
Zdroj: Unsplash / Sahej Brar (úprava redakcie)

Ako sme vás informovali ešte včera, hoci je iPhone 14 novší a v niektorých smeroch zanedbateľne lepší, Slováci nakupujú najčastejšie úplne iný model. Je ním iPhone 13 z roku 2021, ktorý má rovnakú 128 GB základnú pamäť a na našom trhu kúpite za veľmi výhodnú cenu tu.

Dobrou správou je tiež to, že v predaji zostáva aj menší iPhone 13 mini. Ak vám neprekáža menší 5,4″ displej, prakticky rovnaké technológie môžete získať od 700 € za 128 GB verziu. A to je ponuka, ktorá sa odmieta len ťažko.

Na záver len chceme pripomenúť náš SvetApple bazár, v ktorom dnes nájdete viac ako 500 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Prečítajte si tiež  Nový a úžasný iPhone SE!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -