Inteligentná domácnosť je pojem, s ktorým sa stretávame čoraz častejšie. Na trhu je dnes množstvo zaujímavého príslušenstva, ktoré môžete ovládať priamo cez svoj iPhone alebo smartfón s operačným systémom Android. Jednou z najzákladnejších vecí sú ale určite inteligentné zásuvky, ktoré navyše ani nie sú drahé. Dnes sa pozrieme na zariadenie TP-link Tapo P110, ktoré vám ponúkne množstvo šikovných funkcií vrátane zobrazenia spotreby energie.

Táto dostupná inteligentná zásuvka ponúka pre používateľov mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej je ju možné ovládať aj na diaľku. Ak si do nej teda zapojíte napríklad lampu (alebo akýkoľvek iný spotrebič), jediným kliknutím na displeji iPhonu ho viete zapnúť alebo vypnúť. A to je veľmi praktické. Dôležité je tiež to, že na zásuvke TP-link Tapo P110 si viete nastaviť aj rozvrh. Ak napríklad chcete, aby sa vo vašej prevádzke či domácnosti svietilo len v určitých hodinách počas dňa, jednoducho to vyklikáte cez aplikáciu a o zvyšok sa postará softvér.

No a cena? Ako sme už naznačili vyššie, aj keď bývajú inteligentné zariadenia drahé, v prípade TP-link Tapo P110 to celkom neplatí. Pokiaľ totiž kliknete na tento odkaz, zariadenie nájdete u viacerých predajcov už za cenu od 17 €. A to sa z nášho pohľadu určite oplatí.

Samozrejmosťou zásuvky TP-link Tapo P110 je, že si ju môžete kúpiť vo väčšom množstve a každý kus si samostatne pomenovať. Vďaka tomu bude ich ovládanie veľmi jednoduché a vy budete mať perfektný prehľad o každom spotrebiči vo svojej inteligentnej domácnosti (vrátane jeho spotreby energie). Toto všetko získate už od spomínaných 17 €, čo je absolútne vynikajúca cena.

Inteligentná zásuvka
Zdroj: TP-Link

Malým upozornením na záver je snáď iba to, že na využívanie inteligentnej zásuvky TP-link Tapo P110 musíte mať doma Wi-Fi pásmo 2,4 GHz. S pásmom 5.0 GHz má zariadenie problém. Pokiaľ chcete získať TP-link Tapo P110 za aktuálne najlepšiu cenu, objavíte ju po kliknutí na tento odkaz. Tak na čo ešte čakáte?

Ak by ste mali záujem o ďalšie inteligentné produkty do vašej domácnosti 

Ak len tak mimochodom hľadáte aj ďalšie inteligentné produkty do vašej domácnosti, nedávno sme sa pozreli na smart difuzér, ktorý je možné napojiť na iPhone a tiež inteligentnú radiátorovú hlavicu Eve Thermo Smart Radiator Valve, ktorá vám vďaka svojim šikovným funkciám dokáže ušetriť slušné peniaze na kúrení.

Tabuľka ku TP-link Tapo P110 

Sieť
Protokol IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 (len pre pripojenie)
Wi-Fi 2.4 GHz
Operačný systém Android 5 a novší, iOS 9.0 a novší
Prečítajte si tiež  Návod: Ako na iPhone odfotiť obrazovku / screenshot?
Všeobecné informácie
Rozmery ( V x Š x H ) 51*72.0*40 mm
Materiál PC
Tlačidlá Power Button
Status LED
Požiadavky na napájanie AC 220-240 V~50/60 Hz 10 A
Spotreba energie Spotreba Energie (relé zapnuté): 1.64 W
Spotreba Energie (relé vypnuté): 0.64 W
Pracovný stav
Maximálne zaťaženie 3680W, 16A
Ostatné
Package Contents Zásuvka Smart Wi-Fi Socket Tapo P100
Jednoduchý manuál
Certifikácie CE, RoHS
Prevádzka Prevádzková teplota: 0 ºC – 35 ºC
Prevádzková vlhkosť: 10%  – 90 %RH, Nekondenzujúca

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -