V prípade niektorých produktov si vie Apple relatívne dobre poradiť s únikmi, no slúchadlá Beats Studio Buds+ do tejto kategórie určite nespadajú. Po takmer dvoch mesiacoch fám a leakov sa slúchadlá konečne dostali na svetlo sveta, hoci na obrázkoch sme ich mohli vidieť už skôr.

Nový prírastok ponuky jablkových slúchadiel zaujme nielen famóznym zvukom, no hlavne svojim prevedením. Medzi novými farebnými možnosťami nájdeme aj priesvitný model, ktorý svojim vzhľadom výrazne pripomína konkurenčné slúchadlá od spoločnosti Nothing.

Nová verzia slúchadiel má byť povýšením pôvodných Beats Studio Buds, ktoré Apple predstavilo ešte pred dvomi rokmi. Beats Studio Buds+ dostali cenovku 169,99 dolárov, čo je o 20 viac, ako pôvodný model. Prinášajú však schopnú porciu vylepšení, vďaka čomu si ju zaslúžia.

Hlavné zmeny sa nachádzajú vo vnútri

Tvorcovia zapracovali na vylepšení funkcie aktívneho potlačenia hluku aj režimu transparentného odposluchu. Zvýšila sa takisto výdrž batérie a kvalita mikrofónov. Najviditeľnejšou zmenou je však dizajn, ktorý upúta hneď na prvý pohľad.

Apple Beats Studio Buds+
Zdroj: MacRumors

Popri slonovinovej a čiernej farbe so zlatými prvkami, vyniká najmä transparentné prevedenie slúchadiel. Priehľadný dizajn pripomína to, čo spoločnosť Nothing zaviedla v prípade svojho Nothing Phonu a slúchadiel Nothing Ear, hoci vo výsledku je vzhľad dosť odlišný.

Okrem nových farieb vyzerajú Studio Buds+ takmer rovnako ako pôvodné Studio Buds. Spoločnosť Beats tvrdí, že 95 % vnútorných komponentov je úplne nových. Sú tu však 3x väčšie mikrofóny na lepšie zachytenie zvuku a úplne nový dizajn ventilácie.

Čo hovoríte na nové slúchadlá od Beats vy? Dali by ste im prednosť pred jedným z modelov AirPods? Podeľte sa s nami o názor v komentároch.

Prečítajte si tiež  Apple kopíruje konkurenciu. Nové slúchadlá unikli na internet

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -