Spoločnosť Apple je najväčším výrobcom inteligentných hodiniek na celom svete a rok čo rok inovuje svoje produktové portfólio, aby čo najviac zaujala potencionálnych záujemcov. V septembri sme sa preto dočkali Apple Watch Series 9, ktoré dostali výkonnejší procesor S9, o niečo vyšší jas než predošlý model a tiež špeciálne gesto ovládania, vďaka ktorému sa nemusíte dotýkať displeja, ak máte práve plné ruky.

Apple Watch Series 9 sú dostupné v základe v klasickej hliníkovej verzii, a potencionálnych záujemcov na Slovensku poteší aj to, že zatiaľ čo predchodca Apple Watch Series 8 sa v čase uvedenia na trh predával za 539 € (dnes ho po kliknutí na tento odkaz zoženiete za 379 €), nástupca je v Európe lacnejší. Vďaka poklesu kurzu eura voči doláru štartujú Apple Watch Series 9 na cene 479 € a po kliknutí na tento odkaz ich získate za 453 €. Na výber budete mať viacero farieb.

Dvoma základnými je samozrejme čierna a biela a okrem toho si potencionálni zákazníci môžu vybrať aj ružovú či striebornú. A hoci to vyzeralo tak, že ponuka sa týmto uzatvára, nebola to celkom pravda.

Reklama: Využite zľavový kód „svetapple20“ a nakupujte na Loopi.sk všetko príslušenstvo pre Apple zariadenia s 20 % zľavou. Akcia platí aj na produkty, ktoré už sú zľavnené. Ušetriť teda môžete pomerne dosť peňazí. 

Spoločnosť Apple totiž pred pár dňami zverejnila tlačovú správu, v ktorej vyzdvihuje svoju iniciatívu a produktovú paletu červených výrobkov, ktoré vytvorila v spolupráci s organizáciu (RED).

Apple Watch Series 9 červené RED
Zdroj: Apple

Apple podporuje boj proti zákernej chorobe 

Pre tých čo nevedia, táto organizácia je s Apple partnerom už od roku 2006 a jej cieľom je bojovať proti zákernému ochoreniu HIV / AIDS.

Vždy, keď si teda kúpite červený iPhone, Apple Watch, alebo len kryt od Apple a nachádza sa na ňom nápis (PRODUCT) RED, automaticky tým prispievate 1 dolár na dobrú vec.

Ak teda máte radi červenú farbu a chceli by ste červené Apple Watch Series 9, k dispozícii sú už skladom aj u slovenských autorizovaných predajcov. Okrem červeného hliníkového tela sa tieto hodinky predávajú aj s červeným silikónovým náramkom. Apple Watch Series 9 kúpite za najvýhodnejšie ceny práve tu. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Tieto 4 zdravotné funkcie na Apple Watch zrejme nepoužívate. Napriek tomu by ste mali začať
Môže ťa zaujímať
- Reklama -