Kupovať si úplne nový iPhone prestáva dávať mnohým ľuďom zmysel. Veď staršie generácie s moderným dizajnom, špičkovým výkonom a perfektnými fotoaparátmi nie sú drahé a ponúkajú stále fantastický zážitok. Pekným príkladom je aj iPhone 14, ktorý teraz kúpite za extrémne nízku cenu. Vôbec nič mu nechýba a vďaka prvotriednej výbave vám vydrží fungovať celé roky.

Apple vybavil iPhone 14 procesorom A15 Bionic (5 nm), pričom išlo o jeho najvýkonnejšiu verziu so 6 GB RAM. Telefón má tiež zmenšený výrez pre Face ID, ktorý sa nachádza vo vrchnej časti 6,1″ AMOLED obrazovky s vysokým rozlíšením a špeciálnou ochranou Ceramic Shield. Vďaka tomuto sa vám bude zariadenie pohodlne ovládať a nebude mu robiť problém žiadna náročnejšia aplikácia. Veľmi výkonný čip sa tiež postará o to, že budete dostávať ešte niekoľko dlhých rokov najnovšie aktualizácie operačného systému iOS.

No a cena? iPhone 14 sa v čase uvedenia na trh predával za 999 €, čím Apple jeho cenu dostal na nepríjemne vysokú úroveň. Dnes je, ale situácia celkom iná a zariadenie viete kúpiť výrazne lacnejšie. Po kliknutí na tento odkaz ho získate už za 643 € u predajcu s výborným hodnotením, vďaka čomu na nákupe krásne ušetríte.

iPhone 14 dostal do vienka aj funkciu detekcie autonehody či možnosť satelitných volaní. Tá žiaľ momentálne nie je v našej krajine k dispozícii, no to sa môže časom zmeniť. Na druhej strane sa však môžete tešiť na odolnosť voči vode v rámci normy IP68 či kvalitnú hliníkovú konštrukciu, ktorá ochráni hardvér pred nepríjemnými nehodami.

Tento model má tiež fantastické diagonálne umiestnené fotoaparáty, oba s rozlíšením 12 Mpx. Jeden objektív je širokouhlý, druhý ultraširokouhlý a ak budete natáčať video, môžete to robiť pri 4K až v 60 FPS, alebo pri 1080p až v 240 FPS – spomalené zábery. iPhone 14 tiež podporuje filmový režim, portrétny režim, nočný režim či akčný režim. Spolu s optickou stabilizáciou snímačov sa môžete tešiť na neuveriteľne hladký a plynulý obraz. Telefón má aj veľkú 3 279 mAh batériu, ktorá sa dá nabíjať cez kábel, MagSafe alebo bezdrôtovo. Ak sa vám teda iPhone 14 páči, po kliknutí na tento odkaz ho môžete mať už za 643 €.

Z nášho pohľadu ide o ponuku, ktorú by bola obrovská škoda nevyužiť, no rozhodnúť sa musíte vy sami. Tak aká bude vaša voľba?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 13 Pro sa podarilo hacknúť za jedinú sekundu!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -