Pamätáte si na legendárnu sériu Pimp My Ride, ktorá bol na Slovensku známa aj ako „Vytunuj mi fáro“ a pôvodne sa vysielala na MTV? Táto extrémne úspešná relácia zanikla pred sedemnástimi rokmi, no zdá sa, že Netflix sa rozhodol oživiť jej ducha v podobe novej relácie s názvom Resurrected Rides – v českom preklade: „Káry znovu zrozené“.

Pôvodná relácia Pimp My Ride bežala v rokoch 2004 až 2007 a dočkala sa viacerých odnoží, vrátane série venovanej výhradne pickupom. V tej dobe však bola relácia často kritizovaná za údajné falšovanie niektorých prvkov.

Objavili sa dokonca obvinenia, že si MTV prenajímala domy, ktoré mali patriť účastníkom relácie a niektorí z nich tvrdili, že ich autá po kozmetických úpravách prestali fungovať.

Pripravte sa na Resurrected Rides

Nová verzia, Resurrected Rides bude moderovaná komikom a bývalým členom SNL Chrisom Reddom, ktorý spolu s tímom mechanikov prinesie viac humoru a zábavy. Výkonnými producentmi sú Rick Hurvitz a Ari Shofet, ktorí stáli aj za pôvodnou sériou Pimp My Ride.

Resurrected Rides
Zdroj: Netflix

Zachytili sme ducha a vedomosti z pôvodnej série a prepracovali sme ju s novým, vtipným moderátorom, novým obsadením a modernou technológiou,“ povedal Hurvitz. Resurrected Rides prichádza na Netflix 24. júla 2024.

Vo výsledku sa tak dočkáme novej automobilovej show, ktorá poteší každého nadšenca úprav a tuningu a zároveň pripomenie pôvodný formát, ktorý bol veľmi populárny. Uvidíme, aká bude séria Resurrected Rides, no už teraz môžeme napísať, že sa na ňu veľmi tešíme.

Resurrected Rides
Zdroj: Netflix

Dajte nám vedieť do komentára na sociálnych sieťach Facebook a Instagram, či si myslíte, že táto novinka na Netflixe bude mať podobný úspech ako pôvodná séria Pimp My Ride z rokov 2004 – 2007. Tešíme sa na všetky vaše postrehy a názory.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Toto je produkt, ktorý nám Apple zajtra nepredstaví. Bola by to pritom ideálna príležitosť
Môže ťa zaujímať
- Reklama -