Hoci ho v minulosti spochybňovali, Apple je dnes popredným výrobcom bezdrôtových slúchadiel vďaka svojim špičkovým AirPods. Ich nevýhodou je však vysoká cena. Málo ľudí si však uvedomuje že, Apple pred desiatimi rokmi kúpil Beats, vďaka čomu vznikli dostupné slúchadlá s hardvérom AirPods za rozumenjšie peniaze. Pekným príkladom sú Beats Studio Buds+, ktoré teraz kúpite v zľave extrémne lacno. Na toto sa AirPods nechytajú.

Beats Studio Buds+ majú moderný dizajn a taktiež funkcie, ktorými konkurujú najdrahším AirPods Pro 2. Cenou sa však približujú skôr ku základným AirPods 2 z roku 2019. Slúchadlá majú silikónové štuple a obsahujú výkonné dvojvrstvové meniče, ktoré zabezpečujú silné basy a menej skreslený zvuk. Nechýba im ani dnes často vyžadované aktívne potláčanie hluku (ANC), ktoré je oproti predchádzajúcemu modelu až o 1,6-krát účinnejšie. Beats Studio Buds+ majú aj transparentný režim.

No a cena? To je tá najlepšia časť. Zariadenie sa v čase uvedenia na trh predávalo za 199 € s DPH, vďaka čomu bolo postavené na rovnakej úrovni, ako AirPods 3 (hoci funkciami ich prekonávalo). Dnes, ale Beats Studio Buds+ kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 124,9 € s DPH, vďaka čomu výrazne ušetríte a dostanete sa skôr na cenu, za ktorú sa bežne predávajú zastaralé AirPods 2. generácie.

Apple Beats Studio Buds+
Zdroj: YouTube / AppleInsider

Výhodou Beats Studio Buds+ je to, že nevznikli výhradne pre iOS. Aj preto sú bez problémov kompatibilné s Androidom a taktiež podporujú funkciu Find My, vďaka čomu ich ľahko nájdete. Ak ich navyše priložíte ku svojmu iPhonu, objaví sa vám rovnaké vyskakovacie okno, ako na AirPods. Tento efekt ľudia skrátka milujú.

Za zmienku tiež stojí výdrž batérie, ktorá zvládne až 9 hodín na jedno nabitie a nabíjacie puzdro pridá ďalších 27 hodín, čím získate celkovo 36 hodín prehrávania. Funkcia Fast Fuel umožňuje dobiť slúchadlá na hodinu počúvania už za 5 minút. Slúchadlá podporujú aj asistenta Siri, sú odolné voči vode a potu podľa normy IPX4 a nabíjajú sa pomocou USB-C portu. Ak vás teda Beats Studio Buds+ zaujali, po kliknutí na tento odkaz ich môžete mať len za 124,9 € s DPH. Tak na čo ešte čakáte?

Apple Beats Studio Buds+
Zdroj: YouTube / AppleInsider

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Ako je na tom batéria nových AirPods Pro 2? Výdrž slúchadiel sa príjemne polepšila
Môže ťa zaujímať
- Reklama -