Apple sa pred dvoma rokmi rozhodol vstúpiť do segmentu extrémne odolných a technologicky mimoriadne dobre vybavených inteligentných hodiniek. Dnes už druhá generácie Apple Watch Ultra preto ponúka špičkový titánový rám, zafírové sklíčko chrániace displej, odolnosť voči vode až do hĺbky 40 metrov či vojenskú certifikáciu MIL-STD 810H, vďaka čomu hodinky prežijú tvrdé nárazy, extrémne výkyvy teplôt ale aj vibrácie. Ak si chcete Apple Watch Ultra 2 kúpiť, teraz na nich v zľave krásne ušetríte.

Ovládať ich budete cez 2″ (49 mm) OLED displej, ktorý má nádherné zobrazenie, vysoké rozlíšenie a jas až 3 000 nitov. Zobrazíte na ňom kvantum ciferníkov, ktoré sa dajú upravovať a takisto poteší funkcia Always-on. O výkon sa stará čip S9, ktorý má 64 GB úložisko na hudbu, fotky a aplikácie, ktoré si do watchOS viete stiahnuť z App Store. Ešte dôležitejšie sú ale senzory. Nájdete tu meranie srdečného tepu, oxymeter, teplomer, barometer a dokonca aj EKG. Nechýba ani dvojpásmové GPS s navigáciou, akcelerometer a XY ďalších funkcií, ktoré sa nám tu nezmestili.

Koľko ale Apple Watch Ultra 2 stoja? V čase uvedenia na trh stála prvá generácia hodiniek až 999 € avšak s príchodom tej druhej cena klesla „len“ na 899 €. Stále je to, ale dosť peňazí a preto vás určite poteší, že Apple Watch Ultra 2 kúpite po kliknutí na tento odkaz už za 785 €. Na nákupe ušetríte viac, ako 100 € a hlavne získate produkt, ktorý vám bude verne slúžiť niekoľko dlhých rokov. Z nášho pohľadu tu teda nie je nad čím premýšľať.

V Apple Watch Ultra 2 máte už všetko potrebné 

Samsung Galaxy Watch Ultra vs Apple Watch Ultra 2
Zdroj: YouTube / 9to5Google (snímka obrazovky)

Keďže ide o najdrahšie Apple Watch, logicky v nich nájdete úplne všetko, čo vám vie dnes Apple v oblasti inteligentných hodiniek ponúknuť. Je to napríklad podpora eSIM, ktorá už funguje aj na Slovensku (Telekom, O2) a vďaka ktorej dokážete cez Apple Watch Ultra 2 volať aj vtedy, keď nemáte po ruke svoj iPhone. Takisto si viete prehrávať skladby cez Apple Music alebo odpovedať na správy.

Apple Watch Ultra 2 majú aj perfektnú tréningovú aplikáciu, v ktorej nájdete beh, cyklistiku, rôzne silové tréningy, ale aj plávanie či obrovské množstvo ďalších športov. Ich súčasťou sú dokonca aj núdzové SOS volania či špeciálna siréna, ktorou na seba viete upozorniť, ak sa ocitnete v nebezpečnej situácií alebo stratíte v lese. Hodinky vydržia na jedno nabitie až 36 hodín aktívneho používania a 72 hodín v úspornejšom režime. Ak sa vám teda páčia, po kliknutí na tento odkaz ich môžete získať za výhodných 785 €. Vzhľadom na to, čo všetko vám ponúkajú je to dobrá cena.

Prečítajte si tiež  Apple Watch budú zásadne lepšie. Firma chystá veľkú zmenu.

A ak budete chcieť na Apple Watch Ultra 2, prípadne na akýkoľvek iný model kvalitné remienky, do pozornosti dávame e-shop Loopi.sk, na ktorom ich nájdete za veľmi výhodné ceny. Náramky kompatibilné s Apple Watch Ultra 2 nájdete v sekcii pre 49 mm model. Samozrejmosťou je rýchle doručenie či malá zľava pri platbe cez Apple Pay. Tak na čo ešte čakáte?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -