Pokiaľ si plánujete zaobstarať inteligentné hodinky a hľadáte zariadenie, ktoré vám dá veľa hodnoty za relatívne málo peňazí, máme jeden tip. Huawe Watch GT3 Pro majú špičkový hardvér, plno senzorov a na ich výrobu boli použité prémiové materiály. Napriek tomu ich dnes kúpite za extrémne výhodnú cenu, na ktorú sa konkurencia nechytá.

Zariadenie má mimoriadne odolný a ľahký titánový rám, ktorý chráni veľký AMOLED displej s vysokým rozlíšením a funkciou Always-on. Navyše ho kryje aj veľmi tvrdé zafírové sklíčko. Na Huawei Watch GT3 Pro si samozrejme môžete nastavovať mnoho ciferníkov a poteší tiež celková odolnosť voči vode 5 ATM+. Pokiaľ sa pozrieme na senzorovú výbavu, hodinkách nechýba meranie hladiny kyslíka v krvi, snímanie srdcového tepu, meranie teploty kože a ani meranie kyseliny mliečnej. Hodinky dobiehajú Apple Watch aj vďaka podpore merania EKG. Toto zďaleka nemá každý.

Pokiaľ sa navyše pozrieme na cenu, všetko vyššie vymenované môžete nosiť na svojom zápästí extrémne výhodne. Už v čase uvedenia na trh boli Huawei Watch GT3 Pro relatívne lacné. Veď stáli len cca 350 €, čo je o málo viac, než za koľko sa predávali úplne základné Apple Watch SE 2 bez oxymetra či Always-on displeja. Dnes po kliknutí na tento odkaz kúpite Huawei Watch GT3 Pro už za 262 €, vďaka čomu na ich nákupe ušetríte takmer 90 €!

Huawei Watch GT3 Pro
Zdroj: YouTube / Pocket-lint / TechMagnet (úprava redakcie)

Hodinky Huawei Watch GT3 Pro zvládnu vydržať až 14 dní na jedno nabitie, no v praxi počítajte pri aktívnejšom využívaní skôr s týždňom. Aj to je však vynikajúci výsledok. Keď opäť spomenieme Apple Watch, tie zvyčajne treba nabíjať každý deň a to je dosť otravné. Huawei Watch GT3 Pro si môžete spárovať s iOS aj Android zariadením a ponúkajú aj plno zaujímavých funkcií.

Ich súčasťou je napríklad 100 rôznych športových režimov od behu, cez cyklistiku až po plávanie či jógu, takže si tu nájde každý používateľ to svoje. Hodinky majú navyše aj apku na potápanie, vďaka čomu sa s nimi môžete ponoriť až do hĺbky 30 metrov! To je v tejto triede veľký nadštandard a hodinky s touto vlastnosťou dobiehajú trikrát drahšie Apple Watch Ultra 2. Ak sa vám teda Huawei Watch GT3 Pro páčia, po kliknutí na tento odkaz ich kúpitel en za 262 €. Nenechajte si ujsť túto výbornú príležitosť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Xiaomi Watch S1 Pro sú po zľave neuveriteľne lacné. Je to zaujímavá alternatíva pre Apple Watch
Môže ťa zaujímať
- Reklama -