Hľadáte moderný iPhone s kvalitnými fotoaparátmi, dlhou výdržou batérie, výkonným procesorom a ešte aj nízkou cenovkou? Pokiaľ vám nevadí vlastniť starší model, máme pre vás tip. Obľúbený iPhone 14 totiž kúpite za extrémne výhodnú cenu. Zariadenie vám poslúži ešte pekných pár rokov a v praxi mu vlastne vôbec nič nechýba.

iPhone 14 ponúka 6,1″ OLED displej s vysokým rozlíšením, jasom a tiež ochranou Ceramic Shield. Osadený je v ľahkom a odolnom hliníkovom ráme a nechýba ani ochrana voči vode v rámci normy IP68. Aby toho nebolo málo, zariadenie sa odomyká skenovaním tváre cez Face ID a takisto je veľmi rýchle. Môže za to 5 nm procesor A15 Bionic s šesťjadrovým CPU a päťjadrovým GPU. Spolu ich dopĺňa 6 GB RAM, vďaka čomu je tento hardvér vhodný na náročné apky, ale aj hry.

Keď Apple začal na Slovensku predávať iPhone 15, oficiálne si zaň pýtal 999 €. Dnes už je však iná doba a tento model viete získať napriek skvelej výbave za oveľa výhodnejšiu cenu. Po kliknutí na tento odkaz sa predáva už za 608 € ako úplne nový. Krásne teda ušetríte a získate produkt, ktorý vám poslúži niekoľko rokov. Navyše si aj dobre bude držať cenu, čiže ho v budúcnosti ešte výhodne predáte.

iPhone 14
Zdroj: YouTube / GadgetIn / HUDAKOV (úprava redakcie)

Pri iPhone 14 sa pri tom nemusíte báť ani o fotografie. V zadnej časti nájdete hlavný a ultraširokouhlý snímač, pričom v oboch prípadoch budete mať 12 Mpx rozlíšenie. Telefón má navyše aj vynikajúcu optickú stabilizáciu snímačov, vďaka čomu nie je obraz roztrasený a natáča do 4K pri 60 FPS. Oceníte tiež rôzne režimy, ako filmový, akčný, portrétny, spomalený (až do 240 FPS) či nočný. Či už chcete pekné fotky z dovolenky, alebo obsah na sociálne siete, iPhone 14 vám na to dokonalo postačí.

Absolútne vynikajúca je tiež jeho dlhá výdrž batérie na jedno nabitie s 3 279 mAh akumulátorom. V spolupráci s úsporným čipom môže iPhone 14 fungovať pokojne aj dva dni. Okrem klasického káblového nabíjania podporuje aj to bezdrôtové, konkrétne cez štandardy Qi2 alebo MagSafe. Ak sa vám teda tento kompaktný model páči a chcete niečo cenovo dostupné, trvácne a hlavne spoľahlivé, aktuálne asi nenájdete žiadnu lepšiu alternatívu. iPhone 14 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 608 €. Nenechajte si ujsť skvelú príležitosť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 14 / 14 Pro a jeho oficiálne ceny na Slovensku. Zaplatíte viac ako 2000 EUR
Môže ťa zaujímať
- Reklama -