Keď vývojári zo štúdia Rockstar Games oznámili GTA San Andreas Remaster, respektíve GTA Trilogy, v rámci ktorej zremastrovali aj GTA III a GTA Vice City, celá herná komunita sa mimoriadne tešila. Obľúbené hry, na ktorých sme vyrástli sme si zrazu mohli zahrať v oveľa väčšej kvalite na najmodernejších počítačoch či herných konzolách.

Všetko to znelo dobre až do chvíle, kým sme sa nestretli so skutočným výsledkom, ktorý bol jemne povedané totálnym prepadákom. Remaster síce ponúkol krajšiu grafiku, no nešlo o nič prevratné a navyše bol sprevádzaný obrovským množstvom chýb, bugov a nedostatkov, pre ktoré si ho hráči prakticky vôbec neužili – nehovoriac o vysokej cene.

Rockstar Games museli reagovať dokonca tak tvrdo, že GTA Trilogy odstránili zo Steamu, pretože hra sa hemžila veľmi negatívnymi recenziami. A hoci sa medzičasom vrátila a opäť je dostupná za absurdných 59,99 €, komunita hráčov vzala celú vec do vlastných rúk.

YouTube kanál flames per second 🔥 zverejnil nové video, v ktorom nám ukazuje kompletne prepracovanú hru GTA San Andreas za pomoci 19 rôznych módov, ktoré majú rôzne úlohy.

Zoznam použitých modifikácií je nalsedovný

  1. RoSA Evolved 90’s Atmosphere
  2. Weapons Pack Reborn
  3. Advanced Aiming Mod
  4. Behind Space Of Realities American Dream
  5. CJ House Definitive Edition
  6. Hysen’s HD Ten Green Bottles
  7. Willowfield PaulST – Retextured
  8. Jefferson & Idlewood Retextured
  9. Prop Vehicles Project
  10. Missing Lampposts Fix
  11. NextGen Remaster Effects
  12. Revamped Vehicles Project
  13. Proper Vehicles Retex
  14. CJ Insanity Cutscene
  15. Characters Remastered
  16. Atmosphere Interface Pack
  17. Loadscreens 4K Definitive
  18. Mobile Font Fixed
  19. Ragdoll mod

Nižšie sa môžete pozrieť na skoro 11 hodinovú ukážku, ktorá mapuje celú preborenú hru GTA San Andreas. Skúste si prejsť niektoré pasáže, či obľúbené misie. Z nášho pohľadu vyzerá tento remaster určite lepšie, ako to, čo nám naservíroval Rockstar Games ešte v roku 2021.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Herca z GTA 5 navštívil SWAT tím priamo v jeho dome: Naživo streamoval GTA Online
Môže ťa zaujímať
- Reklama -