Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar sú jedny z najlepších inteligentných hodiniek na trhu. Zariadenie podporuje širokú paletu najrôznejších športov, disponuje extrémne presnými senzormi, nechýba mu solárne nabíjanie, ktoré pomáha bezkonkurenčnej výdrži batérie a tieto hodinky sú okrem iného aj nadštandardne odolné. Teraz ich môžete kúpiť za veľmi výhodnú cenu v zľave.

Obsah budete sledovať cez 1,3″ MIP (transflektívnym) displej s rozlíšením 260 x 260 pixelov, ktorý vám zobrazí všetky potrebné údaje o vašom tréningu či navigáciu s mapou a zároveň pomôže ušetriť vďaka špeciálnej technológii obrovské množstvo energie. Hodinky majú dvoj-frekvenčný GPS systém a senzory ako akcelerometer, krokomer, barometer, gyroskop, výškomer či kompas. Samozrejmosťou sú aj zdravotné senzory, ako snímač srdcového tepu, pulzný oxymeter či teplomer.

Poďme sa však pozrieť na cenu týchto hodiniek, ktorá je aktuálne veľmi prívetivá. V čase uvedenia na trh sa Garmin Fenix 7 Pro predávali za 949 €. Postupne ich cena mierne klesala a teraz sa dostala na výrazne nižšiu úroveň, pričom hodinky kúpite po kliknutí na tento odkaz v zľave už za 686 €. To je o dosť menej, než by ste zaplatili za Apple Watch Ultra 2!

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar
Zdroj: YouTube / DesFit (snímka obrazovky)

Ako sme už naznačili vyššie, môžete sa tešiť aj na vysokú odolnosť vďaka polymérovej konštrukcii. Samozrejmosťou je aj vodeodolnosť v rámci certifikácie 100 M (10 ATM), takže sa im vôbec nič nestane v bazéne pri plávaní, vodnom póle alebo počas toho, keď si zaumienite prekonať triatlon. Garmin Fenix 7 Pro umožňujú v neposlednom rade aj bezkontaktné platby cez Gamrin Pay.

Ako sme už naznačili vyššie, tieto hodinky majú aj extrémnu 22 dňovú výdrž batérie, no v praxi treba počítať skôr s dvoma týždňami. Aj tak ide ale o fantastickú hodnotu, ktorej môžu konkurenčné Apple Watch Ultra 2 len potichu závidieť. Ak sa vám teda Garmin Fenix 7 Pro páčia a robíte si na ne zálusk, po kliknutí na tento odkaz ich kúpite len za 686 €. Nenechajte si to ujsť.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  34" Philips je dokonalý zakrivený monitor pre Mac. Kúpite ho za super cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -