Apple máme radi a jeho hardvérové produkty je pre nás aj po rokoch zážitok používať. Každý pozná klávesnicu Magic Keyboard a každý nám dá za pravdu, že sa na nej vcelku dobre píše. Existuje však aj klávesnica Logitech MX Keys S, ktorá je prakticky dokonalá a prémiovo spracovaná. My sami ju denne používame v redakcii a teraz si ju môžete vyskúšať aj vy, pretože je v zľave za výbornú cenu. Tento nákup nebudete ľutovať.

Logitech MX Keys S je navrhnutá pre rýchle, plynulé a presné písanie a ponúka aj plno užitočných funkcií. Tvar klávesov je vďaka priehlbinám prispôsobený končekom prstov, čo zabezpečuje komfortné a tiché písanie. Spomenúť tiež musíme veľmi pevnú hliníkovú konštrukciu, ktorá sa počas práce vôbec nehýbe a vďaka veľkej batérii má aj svoju váhu. To znamená, že keď klávesnicu položíte trebárs aj na lesklý stôl, stále bude na svojom mieste ako prikovaná a nebude vám po ňom utekať hore dole.

No a cena? V čase uvedenia na trh sa pohybovala na úrovni 119 €, no cena postupne mierne klesala a teraz je Logitech MX Keys S ešte aj vo výhodnej zľave. Po kliknutí na tento odkaz ju teda kúpite len za 79 €, vďaka čomu krásne ušetríte. A verte nám, svoju voľbu nebudete ľutovať. Naopak, roky si ju budete užívať.

Logitech MX Keys S
Zdroj: YouTube / Adam Talks Tech (snímka obrazovky)

Okrem všetkého vyššie spomenutého má Logitech MX Keys S inteligentné podsvietenie, ktoré pracuje podľa toho, ako blízko sú vaše ruky ku klávesom a dokáže sa prispôsobiť okoliu. K dispozícii je aj apka Logi Options+, kde si viete nastaviť rôzne funkcie. Logitech MX Keys S sa dá pripojiť cez Bluetooth LE až k 3 zariadeniam súčasne. Podporuje operačné systémy Windows, macOS, Chrome OS alebo Linux.

Cez spomínanú aplikáciu Logi Options+ si môžete vytvárať jednoduché klávesové skratky Smart Actions, ktoré vykonávajú viac akcií jediným stlačením klávesu. Dobrá je tiež výdrž batérie, ktorá sa nabíja cez USB-C do vstavaného akumulátora. S podsvietením je to 10 dní a ak túto funkciu vypnete, dostanete sa až na 5 mesiacov na jedno nabitie! Toto všetko sú z nášho pohľadu fantastické bonusy, no oveľa dôležitejšie je, aká dobrá Logitech MX Keys S v praxi je. Ak pracujete v kancelárii na počítači, na klávesnici určite nešetrite. A keďže je Logitech MX Keys S v zľave po kliknutí na tento odkaz len za 79 €, z nášho pohľadu tu nie je nad čím rozmýšľať. Pri jej nákupe máte naše plné odporúčanie.

Prečítajte si tiež  Black Friday pokračuje: Kúpte si doživotný Windows 10 za extrémne nízku cenu
Logitech MX Keys S
Zdroj: YouTube / Adam Talks Tech (snímka obrazovky)

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -