Jednoduchý, kompaktný, extrémne odolný a v krízových situáciach na nezaplatenie užitočný. Presne tak by sa dal popísať lokátor AirTag od spoločnosti Apple, ktorý si teraz môžete kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Zariadenie sa vám hodí presne vtedy, keď to najmenej čakáte.

AirTag sa pripíja do siete nájsť prostredníctvom technológie Bluetooth LE a dokáže poskytovať relatívne presné informácie o polohe predmetov, v ktorých / na ktorých je umiestnený. Odporúča sa zavesiť na kľúču, schovať do peňaženky / kabelky ale pokojne aj do cestovnej batožiny či dokonca auta, kde vám môže pomôcť ako dodatočná ochrana proti krádeži. AirTag má aj reproduktor, cez ktorý ho viete prezvoniť na diaľku a dokonca ultraširokopásmový čip, vďaka ktorému sa dá lokalizovať na centimetre presne.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, tá je teraz extrémne priaznivá a dovolíme si povedať, že AirTag sa takto lacno celé roky nepredával. Zariadenie Apple ponúka za 39 €, čo je adekvátna čiastka vzhľadom na jeho funkcie, avšak po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 24 €! Jeden kus tak získate za úplne rovnakú cenu, ako keby ste si kúpili balenie štyroch kusov, z najlacnejšie e-shopu!

AirTag v zľave
Zdroj: Unsplash / Mark Chan / Onur Binay (úprava redakcie)

To, čo sme vám o AirTagu nepovedali je fakt, že vďaka jeho veľmi pevnej konštrukcii a tvaru je extrémne odolný a prežije aj náročnejšie zaobchádzanie. Dokonca je odolný aj voči vode v rámci štandardu IP67. AirTag má tiež vymeniteľnú gombíkovú batériu CR2032, no ak sa bojíte, že vás bude otravovať pravidelnými výmenami, tak ste na omyle. Výdrž tejto batérie dosahuje jeden až dva roky, čo máme otestované aj v redakcii hneď na niekoľkých kúskoch zariadenia.

AirTag teda môžete použiť na predmety, ktoré často strácate, respektíve hľadáte ale aj tam, kde sa bojíte odcudzenia. Aj keď to znie ako pritiahnuté za vlasy, ľudia si skutočne cez AirTag zabezpečujú svoje autá a čuduj sa svete, aj na Slovensku či v susednom Česku existujú prípady, kedy im toto drobné zariadenie pomohlo. Ak teda chcete dodatočnú ochranu, AirTag je správna voľba. Po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 24 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Návod: Ako sa starať o remienky od hodiniek Apple Watch?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -