O príchode novej generácie najmenšieho tabletu od Apple sa hovorí už dlhšie. Najnovší únik poukazuje na fakt, že iPad mini 7 by sa naozaj mohol ukázať ešte do konca roka. Všetky tieto informácie nám prezradil známy americký predajca Best Buy, aj keď to pravdepodobne urobil len omylom. Téme sa venoval Macrumors.

Na webovej stránke predajcu sa objavil záznam o produkte s označením „MINI WIFI“, umiestnený v kategórii tabletov bez fotky a ďalších podrobných špecifikácií. Zdá sa, že ide o model iPad mini, ktorý by v Spojených štátoch mohol byť predávaný za akciovú cenu 359,99 USD, oproti bežnej cene 599 USD. Aktuálne sa však ceny iPadu mini začínajú na sume 499 dolárov, čo naznačuje možnú chybu v cenovom značení produktu.

Kedy sa dočkáme iPadu mini 7? 

Táto informácia prichádza v čase, keď sa špekuluje o blížiacom sa uvedení nového nástupcu pre iPad mini 6. Napriek tomu, že konkrétne detaily zostávajú nejasné, zvýhodnená cena u väčšiny predajcov na aktuálny model signalizuje príchod novej generácie.

Doterajšie informácie z dodávateľského reťazca a od známych analytikov poukazujú na ďalšiu jesennú konferenciu, ktorú by mal Appe usporiadať ešte tento mesiac. Okrem nových iPadov na nej uvidíme aj počítače Mac s procesorom M4.

iPad mini Best Buy
Zdroj: Best Buy (snímka obrazovky)

Po vizuálnej stránke by sme sa nemali dočkať takmer žiadnych zmien, keďže iPad mini si prešiel veľkým redizajnom práve v súčasnej verzii iPad mini 6 v roku 2021.

Čo sa týka technických špecifikácií, očakáva sa, že nový iPad mini bude vybavený rýchlejším čipom a vylepšenými prednými a zadnými kamerami. Apple má v pláne tiež zapracovať na probléme „jelly scrolling“, ktorý sa vyskytuje pri vertikálnej orientácii zariadenia.

Zariadenie by tiež malo podporovať technológie Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.3. Nebudú chýbať ani nové farebné varianty a tiež horizontálne umiestnenie FaceTime kamery, rovnako ako v prípade ostatných iPadov. Noviniek bude viac než dosť, preto sa určite máme na čo tešiť.

Prečítajte si tiež  Apple vydal iPadOS 18: Toto sú všetky novinky a podporované zariadenia

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -