Ak hľadáte náhlavné slúchadlá za nízku cenu, máme pre vás jeden tip, ktorý vás môže zaujať. JBL Tune 520BT sú na slovenskom trhu extrémne populárne, za čo môže pravdepodobne aj ich mimoriadne nízka cena. Napriek tomu v nich nájdete slušnú hardvérovú výbavu, ktorá vás nesklame.

Slúchadlá majú napríklad jednoduchú skladaciu konštrukciu, s ktorou sa dá pohodlne cestovať, ak ich práve nechcete nosiť na hlave. Samozrejmosťou sú mäkké náušničky a potešia 33 mm meniče so solídnym zvukovým prejavom. JBL Tune 520BT podporujú kodeky A2DP, AVRCP či HFP a takisto majú zabudovaný mikrofón, aby ste cez ne mohli telefónovať.

No a aká je cena za JBL Tune 520BT? Asi vás potešíme, že až extrémne nízka. Slúchadlá sa síce štandardne predávajú za veľmi výhodných 59 €, avšak po kliknutí na tento odkaz ich môžete získať za 34,49 €, čo je takmer o polovicu menej. Dať takto málo peňazí za kvalitné bezdrôtové slúchadlá od renomovanej značky sa len tak často nevidí!

JBL Tune 520BT
Zdroj: JBL

A to sme ešte nespomenuli výdrž batérie, ktorá je absolútne fantastická. Podľa výrobcu zvládnu JBL Tune 520BT poskytnúť dostatok energie na to, aby prehrávali vaše obľúbené skladby po dobu neuveriteľných 57 hodín. Pokiaľ ich teda budete používať každý deň dajme tomu na päť hodín, nabíjať ich budete musieť raz, maximálne dvakrát za týždeň! Obrovskou výhodou je aj moderná konektivita cez Bluetooth 5.3, vďaka ktorému sa slúchadlá ľahko spárujú s vašim iPhonom, iPadom alebo Macom. Dokonca majú aj vlastnú mobilnú apku na nastavovanie!

Za obrovský benefit tiež považujeme celkovú hmotnosť JBL Tune 520BT, ktorá sa pohybuje len na úrovni 157 gramov, takže vás slúchadlá nebudú ťažiť na hlave ani po niekoľkohodinovom neustálom nosení. Ak teda hľadáte cenovo dostupné zariadenie s dobrým zvukom a bezdrôtovým pripojením, JBL Tune 520BT budú pre vás ako stvorené. A keďže ich dnes môžete po kliknutí na tento odkaz získať len za 34,49 €, z nášho pohľadu tu nie je veľmi o čom. Rozhodnutie ale nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Aký je rozdiel medzi automatickými a manuálnymi aktualizáciami iOS? Odpovie vám Craig Federighi
Môže ťa zaujímať
- Reklama -