Doba sa neustále posúva a na trh prichádzajú technológie, ktoré pôsobia ako zo sci-fi filmov. Veď kto by bol pred pár rokmi povedal, že po inteligentných telefónoch a hodinkách budeme na našich prstoch nosiť aj inteligentné prstene? Dnes vám ukážeme zariadenie od spoločnosti Amazfit, ktoré má vynikajúce funkcie a hlavne ho na Slovensku kúpite za veľmi výhodnú cenu. Inteligentný prsteň Helio Ring si rýchlo zamilujete.

Zariadenie má kompaktné rozmery a predáva sa v troch veľkostiach. Výrobca použil titánový rám, ktorý je odolný aj ľahký – váži iba necelé štyri gramy. Zariadenie prežije aj kontakt s vodou vďaka norme 10 ATM a nabíja sa bezdrôtovo. Čo všetko ale dokáže? Amazfit Helio Ring disponuje skvelou senzorovou výbavou. Tá vám zmeria srdcovú frekvenciu aj hladinu kyslíka v krvi a dokonca telesnú teplotu. Inteligentný prsteň je skvelý aj na sledovanie kvality a analýzu spánku či regenerácie. Odsleduje aj počet prejdených korkov, množstvo tréningovej záťaže či dokonca psychickú stránku nositeľa.

No a koľko toto šikovné zariadenie stojí? V prvom rade vás potešíme informáciou, že výrazne menej, než jeho konkurencia a v druhom rade tým, že ho ešte viete získať v zaujímavom zvýhodnení. Amazfit Helio Ring stojí štandardne iba 235,9 €, čo je vzhľadom na to všetko, čo ponúka veľmi fajn cena. Po kliknutí na tento odkaz ho ale kúpite len za 188,72 €, vďaka čomu na nákupe krásne ušetríte. Dávame však do pozornosti, že táto akcia nie je neobmedzená. Ak teda máte záujem, radšej sa poponáhľajte.

Veľkou výhodou pri Amazfit Helio Ring je, že na jeho používanie už nepotrebujete žiadne predplatné (hoci existuje možnosť prémiových funkcií v rámci aplikácie). Rovnako oceníte veľmi dlhú výdrž batérie. Výrobca hovorí o štyroch dňoch neustáleho nosenia, no v praxi počítajte skôr s troma dňami. Nabíjať tak tento prsteň budete len cca dvakrát týždenne, čo je za nás úplne v poriadku.

V neposlednom rade spomenieme podporu pre operačné systémy Android aj iOS, takže tento šikovný prsteň prepojíte s vašim smartfónom prostredníctvom technológie Bluetooth veľmi jednoducho. Postačí vám sprievodná apka, ktorú nájdete v App Store či Google Play. Ak sa vám teda Amazfit Helio Ring páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš len za 188,72 € s DPH. Ako sme však napísali vyššie, radšej sa poponáhľajte. Nevieme vám totiž zaručiť, dokedy bude táto ponuka platiť.

Prečítajte si tiež  Huawei Watch D vám odmerajú krvný tlak vďaka unikátnej technológii. Cenou však atakujú Apple Watch

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -