Apple Watch Series 7 bez glukomeru

Internetový portál ETnews zverejnil koncom minulého mesiaca únik, v ktorom tvrdil, že spoločnosť Apple zakomponuje do svojich ďalších hodiniek technológiu na sledovanie hladiny cukru v krvi. Ako sa však ukazuje, očakávania boli príliš prehnané.

Hoci v Cupertine pracujú na podobných vylepšeniach, o čom nás viackrát informovali patenty a úniky, pravdepodobne nebudú dostupné skôr než v roku 2022. Exkluzívne to uviedol známy leaker Max Weynbach (67,1% presnosť) pre youtube kanál EverythingApplePro.

V posledných mesiacoch sa Apple zameriava predovšetkým na nový dizajn, s ktorým by mali Apple Watch Series 7 debutovať už septembri 2021. Šepká sa, že tvar by nemusel byť zaoblený tak ako dnes, no mohol by byť hranatý po vzore iPhonu 12. Tieto špekulácie ale neboli potvrdené a tak sme s predčasnými závermi opatrní.

Je zrejmé, že vývojári pripravujú novú technológiu, ktorá sa bude týkať zdravia a aktívneho životného štýlu. Úniky žiaľ v tejto dobe nedokážu bližšie konkretizovať, o čo presne pôjde. Dozvieme sa to až v najbližších mesiacoch.

Apple Watch Series 7 ale určite dostanú nový procesor, prepracovaný displej, Touch ID (zatiaľ ale nie je isté), nové senzory a lepšiu výdrž batérie. Tá je v súčasnosti azda najväčším nedostatkom týchto inteligentných hodiniek. Napíšte nám do komentára, či sa novinku tešíte alebo zostanete verní svojmu aktuálnemu modelu.

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 8 nebudú merať hladinu cukru v krvi. Apple na tejto technológii ešte stále pracuje
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.