Pandémia koronavírusu sa dotkla každého jedného z nás. Výnimkou nie sú ani zamestnanci spoločnosti Apple, ktorí museli počas zdravotnej krízy chodiť do práce. No a pretože boli vystavení potencionálnemu riziku nákazy, technologický gigant im vyplatí bonus.

Týkať sa to bude tých ľudí, ktorí boli do firmy prijatí pred 31. marcom 2021. Finančný príspevok bude jednorazový a vyšplhá sa do výšky 1 000 $. Ak sa zamestnanec dostal do firmy od 1. apríla 2021, prilepší si „len“ o 500 $ a sezónny „letný“ pracovníci o 200 $.

Apple už medzičasom konkretizovalo, že bonusy sa budú týkať rovnako tých, ktorí pracujú v maloobchode ako aj tých, ktorí sa zaoberajú online predajom či zákazníckou podporou Apple Care.

Apple nevypláca bonusy príliš často 

7 zaujímavých faktov o Apple Parku, ktoré si nevedel titulka - svetapple.sk

Táto situácia zďaleka nie je bežná, pretože Apple nezvykne poskytovať podobné finančné bonusy bežným pracovníkom. Naposledy sa to stalo ešte v roku 2018, keď väčšina zamestnancov získala 2 500 $ po zavádzaní nových amerických daňových zákonov.

Dajte nám vedieť do komentára, čo si myslíte o tomto kroku vy. Považujete ho zo strany spoločnosti Apple za správny? Tešíme sa na všetky vaše reakcie.
Prečítajte si tiež  Apple má nových inžinierov na bezdrôtové nabíjanie
Môže ťa zaujímať
- Reklama -