Shazam predstavuje výborný nástroj, bez ktorého sa nezaobíde žiadny fanúšik hudobnej scény. Aplikácia, ktorú Apple odkúpilo ešte v roku 2018 dostane nové vylepšenia, vďaka čomu bude schopná ešte presnejšie určiť, o akú skladbu sa jedná.

Prečítajte si tiež  Shazam: Toto je 50 najvyhľadávanejších letných skladieb za posledných desať rokov.

Vylepšení sa dočká ako verzia pre iPhony, tak aj pre iPady, pričom update algoritmu pre rozpoznávanie zvolil veľmi priamočiaru receptúru. Čas pre počúvanie a následnú detekciu sa jednoducho predĺži, čím sa zabezpečí lepší odhad pri určovaní interpreta a pesničky.

Používatelia aplikácie Shazam môžu túto vylepšenú funkciu využiť aktualizáciou na verziu 15.0, ktorá je už k dispozícii v obchode App Store. Aplikácia Shazam je tiež integrovaná v rámci ovládacieho centra a hlasovej asistencie Siri na zariadeniach so systémom iOS 14.2 alebo iPadOS 14.2 a novším.

Shazam

Shazam, je v App Store dostupný už od roku 2008 a od tej doby si vývojári prešli v skutku poriadne dlhú cestu. Bezpochyby sa však jedná o jednu z najpresnejších aplikácií tohto druhu.

V poznámkach k vydaniu novej aktualizácie sa neuvádzajú žiadne ďalšie nové funkcie. V júni spoločnosť Apple oznámila, že Shazam prekročil miliardu rozpoznaní za mesiac, čím sa stal jednou z najpopulárnejších hudobných aplikácií na svete. Využívate ju aj vy?

Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJMacRumors
Tomáš Varga
Redaktor a autor obsahu na svetapple.sk, no hlavne veľký fanúšik firmy Apple a jej ideológie. Okrem noviniek z jablkového sveta patrí medzi moje záujmy aj videoherná sféra, hudba a cestovanie.